VASKRS NA MALTITermin putovanja: 03.05-06.05.2024.

Iz Niša na Maltu: Vaša Avantura Počinje!

Zamislite sebe kako letite iznad prostranstva, prateći sunčeve zrake koji vam otkrivaju put do jednog od najuzbudljivijih i najlepših ostrva Mediterana – Maltu! Sa našim ekskluzivnim putovanjem iz Niša, pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će očarati sva vaša čula.

Naša ruta iz Niša do Malte vodi vas kroz nebo uz udoban let koji će vas odvesti pravo do ovog bisera Mediterana. Nakon što sletite na Maltu, dočekat će vas topli mediteranski vazduh i neodoljiva atmosfera koja će vas obuzeti odmah po izlasku iz aviona.

Malta, ostrvo bogate istorije i spektakularne lepote, nudi nezaboravno iskustvo za svakog posetioca. Osetite puls života u prestonici Valletti, čije uske ulice kriju neprocenjive istorijske znamenitosti poput St. John’s katedrale i Grand Master’s Palace. Prošetajte starim gradom Mdinom, “tišinom koja govori”, gde ćete biti okruženi arhitekturom koja priča priče vekovima unazad.

Ali to je samo početak! Okušajte se u istraživanju nekih od najlepših plaža na svetu, kao što su Zlatni zaliv i Plava laguna, gde se kristalno čista voda stapa sa nebeskim plavetnilom. Za ljubitelje istorije, nezaobilazna destinacija je Hagar Qim, mesto gde se isprepliću tragovi drevne civilizacije i mistične energije.

Osim toga, Malta je raj za ljubitelje gastronomije. Uživajte u autentičnim mediteranskim specijalitetima poput fenomenalnih pastizzi ili ukusnih ribljih delicija uz lokalno proizvedeno vino.

Naša tura iz Niša na Maltu nije samo putovanje, već prilika da se uronite u bogatstvo kulture, istorije i prirode ovog magičnog ostrva. Dođite i otkrijte zašto Malta ostavlja neizbrisiv trag u srcima svih koji je posete. Rezervišite svoje mesto već danas i započnite svoju nezaboravnu avanturu!

Detalji

Zamislite sebe kako letite iznad prostranstva, prateći sunčeve zrake koji vam otkrivaju put do jednog od najuzbudljivijih i najlepših ostrva Mediterana - Maltu! Sa našim ekskluzivnim putovanjem iz Niša, pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će očarati sva vaša čula. Naša ruta iz Niša do Malte vodi vas kroz nebo uz udoban let koji će vas odvesti pravo do ovog bisera Mediterana. Nakon što sletite na Maltu, dočekat će vas topli mediteranski vazduh i neodoljiva atmosfera koja će vas obuzeti odmah po izlasku iz aviona. Malta, ostrvo bogate istorije i spektakularne lepote, nudi nezaboravno iskustvo za svakog posetioca. Osetite puls života u prestonici Valletti, čije uske ulice kriju neprocenjive istorijske znamenitosti poput St. John's katedrale i Grand Master's Palace. Prošetajte starim gradom Mdinom, "tišinom koja govori", gde ćete biti okruženi arhitekturom koja priča priče vekovima unazad. Ali to je samo početak! Okušajte se u istraživanju nekih od najlepših plaža na svetu, kao što su Zlatni zaliv i Plava laguna, gde se kristalno čista voda stapa sa nebeskim plavetnilom. Za ljubitelje istorije, nezaobilazna destinacija je Hagar Qim, mesto gde se isprepliću tragovi drevne civilizacije i mistične energije. Osim toga, Malta je raj za ljubitelje gastronomije. Uživajte u autentičnim mediteranskim specijalitetima poput fenomenalnih pastizzi ili ukusnih ribljih delicija uz lokalno proizvedeno vino. Naša tura iz Niša na Maltu nije samo putovanje, već prilika da se uronite u bogatstvo kulture, istorije i prirode ovog magičnog ostrva. Dođite i otkrijte zašto Malta ostavlja neizbrisiv trag u srcima svih koji je posete. Rezervišite svoje mesto već danas i započnite svoju nezaboravnu avanturu!

Cena aranžmana od 365 €

U pripremi.

03.05-06.05.2024
U cenu ukljuceno: Povratna avio karta, 3 noćenja sa doruckom i transferi po programu
Za više informacija kontaktirajte nas na:
018 290 099;
069 44 84 633;
069 44 84 634.
Ili pošaljite upit na: aeroturs@gmail.com

Uskoro

Uskoro

REZERVIŠI


  Izdvajamo

  7

  Stokholm

  Dominikana

  Sitonia
  Na sve preostale kapacitete u smenama do kraja maja kao i prvoj junskoj smeni, odnosno od:

  20.05.-30.05.
  20.05.-01.06.
  30.05.-09.06.
  01.06.-13.06. 

  Odobravamo 20% popusta na najam ili 20 eur popusta na pake
  t. 
  close-image