Otkrijte Čuda Drevnog Egipta: Egipat - Zemlja Piramida, Nila i Bajkovitih Oaza

Dobrodošli u Egipat, zemlju čarobnih piramida, mističnog Nila i bogate istorije koja oduzima dah. Ova drevna civilizacija privlači posetioce svojim fascinantnim spomenicima, netaknutom prirodom i gostoljubivim narodom, stvarajući nezaboravno iskustvo koje će trajati čitav život.
Kairo, glavni grad Egipta, predstavlja savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. Ovde se susreću drevni spomenici poput Velike piramide u Gizi i Sfinga sa modernim neboderima, bučnim tržnicama i živopisnim ulicama. Prošetajte kroz Muzej egipatskih antikviteta i otkrijte blago faraona, uključujući čuveni Tutankamonov grob.
Krstarite Nilom i istražujte drevne znamenitosti na obali. Posetite Luksor i Karnak, gde se nalaze neki od najvećih hramova i grobnica starog Egipta, dok se u pozadini uzdižu impresivne sfinge i kolosi Memnona. Ne propustite ni Asuan sa svojim prelepim hramovima i Nubijanskim sela na obali reke.
Egipatske plaže takođe su svetski poznate. Hurgada, Šarm el Šeik i Marsa Alam na obali Crvenog mora pružaju savršeno mesto za odmor na plaži, ronjenje i snorkling u tirkiznim vodama, kao i istraživanje koralnih grebena i podvodnih svetova.
Za ljubitelje prirode, oaze poput Siwe i Bahariye nude mir i tišinu daleko od gužve i vreve gradova. Ovi prelepi pejzaži sa svojim tirkiznim jezerima, palminim oazama i peskovitim dinama pružaju nezaboravnu avanturu za sve one koji traže izolaciju i spokoj.
Egipat je zemlja koja osvaja srca svojom lepotom, bogatom istorijom i prirodnim čudima. Bez obzira da li ste zaljubljenik u istoriju, kulturu, prirodu ili avanturu, Egipat nudi nezaboravno iskustvo za svakoga.
Dođite i otkrijte čuda drevnog Egipta – zemlje koja će vas inspirisati svojom veličinom i ostaviti vas želeći da se vratite ponovo i ponovo!

HURGADA

MARSA ALAM

REZERVIŠI


  Sitonia
  Na sve preostale kapacitete u smenama do kraja maja kao i prvoj junskoj smeni, odnosno od:

  20.05.-30.05.
  20.05.-01.06.
  30.05.-09.06.
  01.06.-13.06. 

  Odobravamo 20% popusta na najam ili 20 eur popusta na pake
  t. 
  close-image