JORDAN KRUŽNA TURA

 

 

Jordan kružna tura 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPIS

Tokom kružne ture i putovanja kroz Kraljevinu Jordan, planiran je smeštaj u hotelima 3 ili 4*, u zavisnosti od izabranog paketa. Organizator putovanja zadržava pravo promene hotela za objekat iste ili više kategorije u odnosu na predviđeni. Predviđen je smeštaj u sledećim hotelskim objektima:

Sparr 3* Aman
Hotel se nalazi u univerzitetskoj ulici, u blizini tržnog centra, od aerodroma je udaljen 40km. Nacionalni park Al Hussein se nalazi na 5 km udaljenosti, kao i kraljevski muzej automobila.  Ukupno ima 110 soba. Svaka soba ima kupatilo, TV, ketler i mini frižider. U sastavu hotela je restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci, bar, frizerski salon, unutrašnji bazen, sauna i hidromasažna kada.

Meneur 3* Aman
Hotel se nalazi na oko 10 minuta hoda od tržnog centra, dok je istorijski centar na oko 20-tak minuta vožnje. Hotel je od aerodroma udaljen 32 km. Nacionalni park Al Hussein se nalazi na 5 km udaljenosti. Sve sobe u okviru hotela imaju kupatilo, klima uređaj, TV i mini frižider. U sastavu hotela se nalazi restoran.

Al Fanar 3* Aman
Nalazi se u poslovnom, modernom delu Amana, na oko 35 minuta vožnje od aerodroma. U sastavu ima 150 soba, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV i mini frižider. Hotel poseduje restoran u kojem se poslužuje doručak, bar, health klub sa unutrašnjim bazenom, đakuzijem i manjim fitnes centrom.

Grand East 4* Mrtvo more
Smešten je na plaži na Mrtvom moru, udaljen je 20 km od panoramskog kompleksa i 29 km od grada Madabe. Svaka soba ima kupatilo, TV, mini frižider, ketler i balkon. U sastavu hotela se nalaze 3 restorana i 2 bara u kojima se poslužuju osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja poseduje manji spa centar i teretanu.

Petra night 3* Petra
Hotel Petra night se nalazi u mestu Vadi Musa i ima pogled na drevni grad Petru koji je udaljen nepuna 2 km od hotela. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, ketler i mini frižider. U glavnom restoranu se poslužuju pansinski obroci.

Al Anbat 3* Petra
Hotel se nalazi u glavnoj ulici regije Vadi Musa, poseduje shuttle servis do centra za goste hotela. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, mini frižider i internet. Od dodatnih sadržaja poseduje salu u kojem se poslužuju pansionski obroci, spoljašnji bazen, tursko kupatilo, đakuzi, suvenirnicu i super market.

Mena Tyche 4* Aman
Hotel se nalazi u mirnom, rezidencijalnom delu Amana, 3 km od Arheološkog muzeja i 6 km od Herkulovog Hrama. Poseduje 223 sobe, svaka ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, ketler i mini frižider. Doručak se poslužuje u glavnom restoranu. U sastavu hotela se nalazi frizerski salon.

Tilal Al Madema 4* Aman
Nacionalni park Al Hussein se nalazi na oko 2,7 km udlajenosti, dok se brojni tržni centri nalaze u neposrednoj blizini hotela. Kraljevski muzej automobila se nalazi na 2,9km udaljenosti, aerodrom je udaljen 35km. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, TV, mini kuhinju i mini frižider. Hotel poseduje salu za posluživanje pansionskih obroka.

Grand East 4* Mrtvo more
Smešten je na plaži na Mrtvom moru, udaljen je 20 km od panoramskog kompleksa i 29 km od grada Madabe. Svaka soba ima kupatilo, TV, mini frižider, ketler i balkon. U sastavu hotela se nalaze 3 restorana i 2 bara u kojima se poslužuju osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja poseduje manji spa centar i teretanu.

Petra Panorama 4* Petra 
Hotel se nalazi na 20 minuta hoda od regije Vadi Musa. U sastavu ima 160 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj i mini frižider. Hotel poseduje restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci.

Grand View 4* Petra
Hotel se nalazi na uzvišenju, poseduje 133 sobe, svaka ima kupatilo i mini frižider. Od dodatnih sadržaja poseduje salu za posluživanje pansionskih obroka, lobby bar i spoljašnji bazen.

Hillawi kamp
Kamp predstavlja jedinstveni doživljaj noćenja pod otvorenim nebom. Smeštaj je bazinčan, svaki šator poseduje privatno kupatilo. Kamp poseduje internet, dok poseban doživljaj predstavlja čaj pored vatre ili uživanje u jednom od beduinskih obroka.

Hasan Zawaideh kamp
Smeštaj u kampu predstavlja jedinstveni doživljaj noćenja pod zvezdanim nebom. Smeštaj je organizovan pod šatorima i svaki korisnik/jedinica ima privatno kupatilo. 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Program putovanja:

1.dan     Beograd – Aman

Dolazak na aerodrom najmanje 2 i po sata pre poletanja aviona. Let za Aman sa presedanjem (predlog itinerera u nastavku programa). Dolazak u Aman, transfer do hotela, večera i noćenje.

2. dan Aman – Džeraš (Jerash) – Adžlun (Ajloun) – Aman  (oko 140 km)

Nakon doručka sledi vožnja do Džeraša, jednog od najbolje očuvanih rimskih gradova na Bliskom Istoku. Pešački obilazak ulice Cardo, glavne ulice rimskog doba, gde se mogu videti trgovi sa fontanama, amfitetar, javna kupatila, Hadrijanova kapija, hipodrom, dva rimska pozorišta.. Nakon šetnje i razgledanja nastavak putovanja za Adžlun, jedne od najvažnijih  istorijskih i ekoloških regija kraljevine, koja je poznata po borovim šumama i Ajubidskoj tvrđavi, podignutoj 1184. godine, da bi štitila čitavo područje i važne trgovačke puteve u dolini reke Jordan. Nakon razgleda sledi vožnja do obližnjeg brda glavnog grada Jordana gde se može videti kaštel sa pogledom na stari grad, kao i rimsko pozorište. Slobodno vreme za kupovinu u starom suku. Povratak u hotel, večera i noćenje

 3. dan Madaba – Planina Nebo – Mrtvo more  (oko 70 km)

Doručak, odjava iz hotela. Vožnja do naselja Madaba, ili takozvanog “grada mozaika”, osnovanog u vreme vladavine imperatora Trajana.  Razgledanje grada poznatog po velikom broju dobro očuvanih vizantijskih mozaika iz perioda VI do XIII veka. Nakon razgledanja, nastavak putovanja ka planini Nebo koja predstavlja jedno od najpoznatijih i najvažnijih mesta na teritoriji današnje države. Prema zapisima iz Biblije, to je mesto odakle je Mojsije posmatrao Svetu Zemlju i svoj narod kako u nju ulazi, jer sam nije mogao dalje. Odatle se i danas pruža lep pogled na dolinu reke Jordan i delove Izraela. Nastavak vožnje prema Mrtvom moru, smeštenog u najdubljoj depresiji na svetu, dostigavši oko -400 mnv. Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju, moguće je kupanje u najslanijem jezeru na svetu (oko 26%). Nastavak ka hotelu, Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje. 

4.dan     Kerak – Šobak (Shouback) – Petra  (oko 270 km)

Doručak. Odjava iz hotela. Putovanje se nastavlja vožnjom duž obala Mrtvog mora do naselja Al Karak, koji se često skraćeno naziva Kerak. Grad je poznat po tvrđavi koja je podignuta u vreme krstaša. Prelazak do vidikovca, odakle se pruža panoramski pogled na zamak Šobak, jednog od prvih utvrđenja krstaša. Nakon razgledanja, nastavak putovanja za Petru. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje

5.dan Petra (oko 20 km)

Doručak. Celodnevni izlet i razgledanje Petre, svakako najpoznatije turističke atrakcije u Jordanu, koja je 2007. godine uvrštena u  sedam svetskih čuda svetske kulturne baštine od strane UNESCO-a. Petru često nazivaju “Rose City”, zbog boje kamena iz koga je drevna Nabatejska prestonica klesana pre više od 2000 godina. Do najpoznatije građevine – Riznice, stiže se kroz uski, krivudavi klanac - Siku kanjon. U centralnom delu arheološkog nalazišta mogu se razgledati Kraljevske grobnice, amfiteatar, tržnica i ulice pod kolonadama. Povratak u hotel. Večera. Noćenje

6.dan Petra – Al Bajda (Al Baida) – Vadi Rum (Wadi Rum) (oko 140 km)

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Al Bajda, arheološkog nalazišta poznatog kao “Mala Petra”, gde se nalazi kanjon sa visokim stenama. Izgradili su ga Nabetajci u I veku kao predgrađe grada Petra, otkriveno je tek u XX veku. Nastavak putovanja ka dolini Ram. Dolina je poznata po drevnim petroglifima – crtežima na stenama iz vremena Nabatejaca, ali i po Lorensu od Arabije i beduinskim pustinjskim kampovima. Predviđena je off road vožnja džipovima u trajanju od 2 sata. Upravo na ovom mestu snimljeno je mnogo filmova zbog fantastičnog okruženja. Transfer do kampa, smeštaj u šatore, večera i noćenje.

7.dan     Vadi Rum – Akaba (Aqaba) – Aman  (oko 400 km)

Doručak. Odjava, transfer do Akabe, jedine luke Jordana na obali Crvenog mora. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju i odmor. Nastavak putovanja za Aman, smeštaj u hotel, večera i noćenje.

8.dan     Aman – Beograd

Doručak, napuštanje hotela. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa presedanjem. Dolazak u Beograd.

 

 

 

CENA:

 

Cene su po osobi u € za 7 noćenja

Hotel

Tip sobe

usluga

Period realizacije

06.02-28.02.

01.06-31.08.2021.

16.11-30.12.2021.

01.03-31.05.2021.

01.09.-15.11.2021.

Hoteli 3*

Po osobi u dvokrevetnoj

HB

639

659

Jednokrevetna soba

809

829

Treća osoba

249

269

Četiri odrasle osobe

499

519

Pet odraslih osoba

455

475

Šest odraslih osoba

275

295

Hoteli 4*

Po osobi u dvokrevetnoj

HB

679

719

Jednokrevetna soba

899

945

Treća osoba

289

317

Četiri odrasle osobe

539

575

Pet odraslih osoba

485

525

Šest odraslih osoba

305

309

Legenda: HB-polupansion (doručak i večera po principu klasičnog usluživanja). Smeštaj je u jednokrevetnim, dvokrevenim ili trokrevetnim sobama (treći krevet je pomoćni)

 

 

 

 

Hotelski smeštaj:

Hoteli 3*:

Amman – Sparr 3* ili Meneur 3* ili Al Fanar 3* (3 noćenja)

Mrtvo more – Grand East 4* (1 noćenje)

Petra – Petra Night 3* ili Al Anbat 3* (2 noćenja)

Vadi Rum – Hillawi ili Hasan Zawaideh kamp sa privatnim kupatilima (1 noćenje)

 

Hoteli 4*:

Amman – Mena Tyche 4* ili Tilal Al Madena 4* (3 noćenja)

Mrtvo more – Grand East 4* (1 noćenje)

Petra – Petra panorama 4* ili Grand View 4* (2 noćenja)

Vadi Rum – Hillawi ili Hasan Zawaideh kamp sa privatnim kupatilima (1 noćenje)

Organizator putovanja zadržava pravo promene hotela za objekat iste ili više kategorije u odnosu na predviđeni.

 

OPISI HOTELA:

Sparr 3* Aman                                                                                                                  https://sparr-hotel.amman-hotels-jo.com  

Hotel se nalazi u univerzitetskoj ulici, u blizini tržnog centra, od aerodroma je udaljen 40km. Nacionalni park Al Hussein se nalazi na 5 km udaljenosti, kao i kraljevski muzej automobila.  Ukupno ima 110 soba. Svaka soba ima kupatilo, TV, ketler i mini frižider. U sastavu hotela je restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci, bar, frizerski salon, unutrašnji bazen, sauna i hidromasažna kada.

 

 

Meneur 3* Aman                                                                                                                            http://www.meneurhotel.com

Hotel se nalazi na oko 10 minuta hoda od tržnog centra, dok je istorijski centar na oko 20-tak minuta vožnje. Hotel je od aerodroma udaljen 32 km. Nacionalni park Al Hussein se nalazi na 5 km udaljenosti. Sve sobe u okviru hotela imaju kupatilo, klima uređaj, TV i mini frižider. U sastavu hotela se nalazi restoran.

Al Fanar 3* Aman                                                                                                                            www.alfanarpalacehotel.com

Nalazi se u poslovnom, modernom delu Amana, na oko 35 minuta vožnje od aerodroma. U sastavu ima 150 soba, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV i mini frižider. Hotel poseduje restoran u kojem se poslužuje doručak, bar, health klub sa unutrašnjim bazenom, đakuzijem i manjim fitnes centrom.

Mena Tyche 4* Aman                                                                                                                    https://www.menatychehotel.com/     

Hotel se nalazi u mirnom, rezidencijalnom delu Amana, 3 km od Arheološkog muzeja i 6 km od Herkulovog Hrama. Poseduje 223 sobe, svaka ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, ketler i mini frižider. Doručak se poslužuje u glavnom restoranu. U sastavu hotela se nalazi frizerski salon.

Tilal Al Madema 4* Aman

Nacionalni park Al Hussein se nalazi na oko 2,7 km udlajenosti, dok se brojni tržni centri nalaze u neposrednoj blizini hotela. Kraljevski muzej automobila se nalazi na 2,9km udaljenosti, aerodrom je udaljen 35km. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, TV, mini kuhinju i mini frižider. Hotel poseduje salu za posluživanje pansionskih obroka.

Grand East 4* Mrtvo more                                                                                           

Smešten je na plaži na Mrtvom moru, udaljen je 20 km od panoramskog kompleksa i 29 km od grada Madabe. Svaka soba ima kupatilo, TV, mini frižider, ketler i balkon. U sastavu hotela se nalaze 3 restorana i 2 bara u kojima se poslužuju osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja poseduje manji spa centar i teretanu.

Petra night 3* Petra                                                                                                                       https://www.petranightshotel.xyz/

Hotel Petra night se nalazi u mestu Vadi Musa i ima pogled na drevni grad Petru koji je udaljen nepuna 2 km od hotela. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, ketler i mini frižider. U glavnom restoranu se poslužuju pansinski obroci.

Al Anbat 3* Petra                                                                                                                            http://www.alanbat.com/

Hotel se nalazi u glavnoj ulici regije Vadi Musa, poseduje shuttle servis do centra za goste hotela. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, mini frižider i internet. Od dodatnih sadržaja poseduje salu u kojem se poslužuju pansionski obroci, spoljašnji bazen, tursko kupatilo, đakuzi, suvenirnicu i super market.

Petra Panorama 4* Petra                                                                                                             https://www.petrapanorama.com/

Hotel se nalazi na 20 minuta hoda od regije Vadi Musa. U sastavu ima 160 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj i mini frižider. Hotel poseduje restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci.

Grand View 4* Petra                                                                                                                     http://www.grandview.com.jo/  

Hotel se nalazi na uzvišenju, poseduje 133 sobe, svaka ima kupatilo i mini frižider. Od dodatnih sadržaja poseduje salu za posluživanje pansionskih obroka, lobby bar i spoljašnji bazen.

Hillawi kamp                                                                                                                                     http://www.sandrosecamp.com/

Kamp predstavlja jedinstveni doživljaj noćenja pod otvorenim nebom. Smeštaj je bazinčan, svaki šator poseduje privatno kupatilo. Kamp poseduje internet, dok poseban doživljaj predstavlja čaj pored vatre ili uživanje u jednom od beduinskih obroka.

Hasan Zawaideh kamp                                                                                                                  http://www.booking.com/Share-bItvwF

Smeštaj u kampu predstavlja jedinstveni doživljaj noćenja pod zvezdanim nebom. Smeštaj je organizovan pod šatorima i svaki korisnik/jedinica ima privatno kupatilo.

 

CENA UKLJUČUJE:

-          Doček i asistenciju na aerodromu u Amanu

-          Transfere prema programu putovanja u pratnji vozača na engleskom jeziku

-          7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) prema itinereru (3 noćenja u Amanu, 1 noćenje na Mrtvom moru, 2 noćenja u Petri i 1 noćenje u dolini Vadi Rum), smeštaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, dvokrevetne sobe imaju mogućnost trećeg pomoćnog kreveta

-          Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku u Džerašu i Petri

-          Vožnju džipovima u Vadi Rumu

-          Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

-          Avio kartu (predlog itinerera u nastavku programa) i troškove izdavanja 20€ po karti

-          Troškove vize koji se plaćaju na aerodromu po dolasku, prilikom ulaska u Kraljevinu Jordan (iznos 40 JOD što je oko 57 USD, potrebne su 2 fotografije formata 3.5x4.5cm na beloj pozadini)

-          Pića tokom obroka i obroke koji nisu navedeni programom putovanja

-          Ulaznice za navedene lokalitete (110 USD po osobi, plaćanje na licu mesta)

-          Obavezne napojnice na licu mesta u ovom delu sveta (vozačima, vodičima, u hotelima, …)

-          Obavezno putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid. Postoji mogućnost kupovine osiguranja u turističkoj agenciji Odeon World Travel. Za osiguranje kompanije Dunav, potrebna je kopija prve strane pasoša, cena iznosi: 1335 RSD-osigurana suma na 15000€; 2965RSD – osigurana suma na 30 000€.

-          Obavezan negativan PCR test ne stariji od 3 dana, moguće zakazivanje termina posredstvom agencije (uzimajući u obzir pandemiju, molimo putnike da provere uslove za ulaz u Kraljevinu Jordan na sajtu http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vesti-za-putovanja-u-inostranstvo/22669-----------covid-19?lang=cyr

 

Posebne Covid napomene (u trenutku objavljivanja programa, podložno promeni):

Za ulaz u Kraljevinu Jordan potreban je negativan PCR test ne stariji od 3 dana, polisa putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem Covid, registracija preko internet stranice www.visitjordan.gov.jo kao i aktiviranje mobilne aplikacije Aman u “pametnom” telefonu.

PREDLOG ITINERERA:

Kompanija Austrian Airlines* sa presedanjem u Beču (svakodnevni letovi),

cena od 420€ po osobi sa uključenim aerodromskim taksama:

BEGVIE   0810 0925  

VIEAMM   1020 1450  

AMMVIE   1610 1905  

VIEBEG   2035 2140

 

Kompanija Lufthansa* sa presedanjem u Frankfurtu (svakodnevni letovi),

cena od 430€ po osobi sa uključenim aerodromskim taksama:

BEGFRA   1400 1555  

FRAAMM   2100 0210+1

AMMFRA   0320 0655  

FRABEG   1120 1310 

 

*Postoji mogućnost kombinacije letova ove dve avio kompanije.

 

Kompanija Turkish Airlines sa presedanjem u Istanbulu (svakodnevni letovi),

cena od 557€ po osobi sa uključenim aerodromskim taksama:

 

BEGIST   2020 2310  

ISTAMM   0205 0425  

AMMIST   0210 0435 

ISTBEG   0740 0820

 

BEGIST   2020 2310  

ISTAMM   0205 0425  

AMMIST   0625 0845 

ISTBEG   1845 1930

BEGIST   0910 1200 

ISTAMM   1835 2055

AMMIST   0625 0845  

ISTBEG   1845 1930

 

BEGIST   0910 1200  

ISTAMM   1835 2055 

AMMIST   0210 0435  

ISTBEG   0740 0820

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
  3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
  4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
  5. PREKO RAČUNA – uplata na račun.

 

 

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili tranzitnu destinaciju ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

 

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 20.

Ukoliko broj putnika bude manji, putovanje je moguće realizovati uz doplatu.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br.1 od 18.02.2021.

 

 

 

 

 

 

 

OTP br. 469/2020 od 09.12.2020.god, kategorija licence A25 Garancija putovanja broj 2700633, važi od 01.10.2020. god. Odeon World Travel d.o.o. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja