SANTORINI

                             

 

 

 

SANTORINI

THIRA

16.09 – 23.09.2022.

8 DANA / 7 NOĆI

 

 

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan (16.09.): Beograd – Santorini

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let za Santorini u 13:05h, broj leta W6 4005. Sletanje na Santorini u 15:55h po lokalnom vremenu. Po sletanju na Santorini, transfer do izabranog smeštaja. Slobodno vreme za istraživanje okoline.  Noćenje.

2 – 8. dan (17.09 – 23.09.): Santorini

Ovo egzotično ostrvo predstavlja ostatak velikog vulkana, nastalo nakon erupcije oko 1600. godine p.n.e. Jedno je od najlepših i najluksuznijih ostrva Egejskog mora i sveta koji svojim posetiocima pruža mitsko iskustvo. Na ovom ostrvu sva čula su osetljivija zahvaljujući njegovim brojnim kontrastima: crna zemlja nasuprot belo okrečenim kućama naslonjene na liticu ili divlje vulkanske skulpture pored elegantnih linija Kiklada. Kombinacija romantike, kulturnog nasledja, prirodnih lepota sa danonoćnim žurkama po plažama i klubovima, prelepi zalasci sunca, mnoštvo vinarija i tradicionalnih grčkih taverni, dobitna su kombinacija za letovanje iz snova. Fira, Ia(Oia) i drugi gradići i seoca, u kombinaciji sa plažama sa crnim vulkanskim peskom urezaće vam se zauvek u sećanje. Ne propustite Red i White beach, popnite se na najvišu tačku ostrva i sa manastira Sveti Ilija gledajte ostrvo kao na dlanu, posetite slikoviti gradić Pirgos, krstarite brodićem do vulkana, kupajte se u hot springsu i opustite se na ležaljci neke od mnogobrojnih plaža sa osvežavajućim koktelom u ruci. Iskusiti zalazak sunca sa mesta Oia, kao što hiljade njih rade svake godine, je ritual. Za nekoliko minuta energija pejzaža je opipljiva. Kako vatreno sunce tone u Egejsko more, ovaj zalazak imaće zauvek mesto u vašem srcu. Promocija slikom Grčke u svetu i većina grčkih razglednica baš je snimljena i uslikana na ovom ostrvu.Prošetajte kilometrima dugačkim šetalištem koji spaja mesta Perisu i Perivolos, duž koga ćete pronaći mnogobrojne restorane grčke i internacionalne kuhinje, kafiće i barove u kojima se možete opustiti i uživatu nesvakidašnjem prizoru u vidu plaže sa crnim vulkanskim peskom. Aktivan odmor može da počne! 6 noćenja.

8. dan (23.09.): Santorini – Beograd

U prepodnevnim časovima napuštamo sobe i ostavljamo stvari u prostoriju za prtljag. Slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za finalni shopping, kupovinu suvenira, kupanje i sunčanje. U dogovoreno vreme krećemo na aerodrom. Let za Beograd u 16:30h, broj leta W64006. Sletanje u Beograd u 17:25h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

 

SMEŠTAJ: 

SANTORINI od 16.09. do 23.09.2022.

Holiday beach resort 3* – Hotel se nalazi na 750 metara od obale izmedju Perise i Perivolosa, na par minuta hoda od plaže i  supermarketa Carrefour.  Hotel poseduje bazen, bar, bilijar. Bar na bazenu je otvoren svakog dana i služi koktele, fast food, kafe. Sobe su dvokrevetne, tokrevetne i četvorokrevetne. Svaka poseduje kupatilo,mini  frižider, klimu, sat TV, sef i fen za kosu. WI FI Internet je dostupan i besplatan. Poslovanje hotela je prilagođeno najvišim higijenskim standardima. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja