Bali

                             

 

 

BALI – UBUD-NUSA DUA 15 DANA 17.09.

 

                                                                                              

UBUD – NUSA DUA 

Promo Trip – 1699€

17.09. – 01.10.2022. – još 2 slobodna mesta

15 DANA / 12 NOĆI

 

Plan i program puta:

1.dan (17.09.): Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Dohu u 15:40h, broj leta QR 232. Sletanje u Dohu u 21:40h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 4h i 25 minuta.

2. dan (18.09.): Doha – Denpasar – Ubud

Nastavak leta za Denpasar u 02:05h, broj leta QR 962. Sletanje na Bali u 16:45h po lokalnom vremenu. Nakon PCR testiranja i pasoško-carinskih formalnosti, transfer do hotela. Smeštanje i odmor. Slobodno vreme za privikavanje. Bujno vulkansko ostrvo Bali, ukrašeno je netaknutim plažama, rekama, smaragdnim pirinčanim poljima i sjajnom arhitekturom. Plaže su idealne i za aktivnosti i za relaksaciju. Noćenje.

3.dan (19.09.): Ubud : Kećak

Budimo se ujutru uz mirise canang sari-ja. Današnji dan je namenjen navikavanju na novu klimu, vremensku zonu,  i početak upoznavanja sa čarima Balija i Ubuda. U predvečernjim časovima vam predlažemo da se na jedan zanimlljiv način upustimo u upoznavanje korena kulture ovog ostrva i njegovih žitelja. Fakultativno odlazimo da se upoznamo sa Kećakom – plesom vatre, koji vodi poreklo iz drevnih rituala u kojima su plesači ulazili u stanje transa. Deo aktera na sceni izgovara u različitim frekvencijama i intenzitetom reči “ćak ćak ćak”, dok drugi izvodi neke od ključnih scena jednog od najvažnijih hinduističkih epova – Ramajana. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

4.dan (20.09.): Ubud: Monkey forest – Pirinčana polja Tengalalang – Hram Tirta Empul

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili predlažemo fakultativno upoznavanje Ubuda. Ušuškan u srcu Balija, Ubud nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krase ga umetničke radionice, ateljei, galerije, dizajnerski butici, okruženi pirinčanim poljima u kojima ćemo uživati uz šoljicu najbolje kafe. Upoznaćemo se sa starim zanatom oslikavanja tkanina – batik i imaćemo priliku da čujemo interesantne priče o veštim balinežanskim duborescima i uveriti se u njihove majstorske sposobnosti. Prolazeći kroz nestvarne pejzaže centralnog Balija pažnju će nam odvući tradicionalno balinežansko selo. Svako selo ima tri hrama, a svaka kuća u selu ima svoj (porodični) hram, koji krasi svako dvorište. Put nas dalje vodi ka Svetoj šumi majmuna.  Šetnja parkom uz fotografisanje makaki majmuna dok se igraju ili bište upotpuniće celokupni doživljaj. Nakon obilaska vreme je za ručak u skrivenom Manga kutku koji garantuje ekstazu svih čula. Hedonizam sa pogledom na pirinčana polja. Nakon opuštanja put nas dalje vodi ka jednom od najznačajnijih vodenih hramova – Tirta Empul, gde pravimo pauzu za razgledanje hrama. Povratak u smeštaj.  Noćenje.

5. dan (21.09.): Ubud: Selo Tenganan – Vodene palate Taman Udjung i Tirta Ganga

Dan predvidjen za odmor i individulane akrivnosti ili vam predlažemo da sa nama krenete na fakultativni izlet na istok Balija Posetom selu Tenganan i njegovim žiteljima – starosedeocima Balija, upoznajemo se sa viševekovnim običajima i pravilima koja su uspela da očuvaju identitet i integritet sela podno Agunga. Zemlja u okolini vulkana Agung je više nego plodna, vegetacija intenzivne zelene boje, a pirinač u poljima buja. Upravo kroz pirinčana polja šetamo i slušamo prirodu. Put nas vodi ka vodenim palatama poslednje balinežanske dinastije Karangasem po kojoj ovaj kraj i nosi ime. Taman Udjung je prva palata koju ćemo posetiti. Izgradjena je u eklektičnom stilu sa upečatljivim odlikama evropske arhitekture. Druga je Tirta Ganga klasično balinežanskog stila. Oba kompleksa predstavljaju unikatne kombinacije veštačkih jezera, mostova, skulptura i pažljivo biranog ukrasnog rastinja. Nakon razgledanja povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan (22.09.): Ubud – Nusa Dua

U prepodnevnim časovima se odjavljujemo iz smeštaja u Ubudu. Transfer do hotela u Nusa Dui koja je poznata po prelepoj, dugačkoj plaži, koralno belom pesku, luksuznim hotelima i golf terenima. U večernjim časovima možete uživati u internacionalnim specijalitetima u restoranu hotela. Noćenje.

7. dan (23.09.): Nusa Dua: Plaža Pandava – Plaža Melasti – Hram Uluvatu

Slobodan dan ili fakultativni obilazak najlepših plaža na južnoj obali Balija – poluostrvu Bukit. U pitanju su plaže Pandava i Melasti. Kupamo se, sunčamo, ispijamo kokose i koktele. Plažni bar/restoran na Melasti mesto je koje postavlja standarde uživanja na Baliju i nezaobilazna je Instagram lokacija. Slobodno vreme. Dan završavamo dok se sunce polako spušta ka horizontu u hramu Uluwatu na impozantnoj litici. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan (24.09.): Nusa Dua: Hram Tanah Lot – Ćangu plaža

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni izlet i upoznavanje zapadne obale Balija. Put nas vodi do neobičnog hrama koji se nalazi na steni u Indijskom okeanu – hram Tanah Lot. Videćemo neobične formacije stena, kako talasi udaraju podno hrama… Pravimo prelepe fotografije. Nakon obilaska nastavljamo prema mestu Ćangu i plaži tamnog peska. Za ljubitelje hedonizma imamo i jednu poslasticu za vas. U dogovoreno vreme transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan (25.09.): Nusa Dua: Djimbaran

Sloboda dan za odmor i uživaje na plaži, a u popodnevim časovima možete krenuti sa nama u  fakultativni odlazak na plažu Djimbaran. Samo selo je od davnina poznato kao ribarsko selo u kome se od dnevnih ulova prave raznovrsni morski specijaliteti. Dolazak na plažu i smeštanje u jedan od restorana na samoj obali mora. Uživamo u kupanju, pravljenju fotografija i isprobavanju morskih specijaliteta. Povratak u smeštaj. Noćenje.

10.dan (26.09.): Nusa Dua: Nusa Penida

Dani predvidjeni za kupanje i sunčanje, uživanje u balinežanskim specijalitetima ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet na susedno ostrvo Nusa Penida. Istražite zadivljujući pejzaž Nusa Penide, uživajte u stenovitim liticama i čistim vodama ostrva, prošetajte do vidikovca Hiljadu ostrva i opustite se na belom pesku Dijamantske plaže. U večernjim satima povratak u hotel na Baliju. Noćenje.

11 – 14. dan (27.09 – 30.09.): Nusa Dua

Slobodni dani predvidjeni za kupanje i sunčanje, uživanje u balinežanskim specijalitetima, individualne aktivnosti i odmor. 3 noćenja.

14. dan (30.09.): Nusa Dua – Denpasar

Nakon doručka pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za finalni shopping i kupovinu suvenira. U kasnim večernjim časovima sledi transfer do aerodroma. Check in za let za Dohu.

15. dan (01.10.): Bali – Doha – Beograd

Poletanje aviona za Dohu u 01:15h, broj leta QR 961. Sletanje u Dohu u 05:35h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 50 minuta. Poletanje aviona za Beograd u 07:25h, broj leta QR 231. Sletanje u Beograd u 11:40h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.

 

SMEŠTAJ:

UBUD od 18.09. do 22.09.2022.

Bliss Ubud 4* ili sli. – nalazi se u neposrednoj blizini pirinčanih polja, po kojima je Bali prepoznatljiv. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i klima uredjaj. U okviru hotela nalazi se restoran i spa centar. Gostima hotela dostupan je besplatan wifi internet. Hotel se nalazi na 4 km od centra Ubuda. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Promocija~
Promocija važi do 13.08. Zbog čestih promena cena aviokarata  i usluga inopartnera, savetujemo da putovanje rezervišete što pre, kako biste zadržali aktuelne promo cene.


Za prijave i uplate u celosti

1899€ 1699€ – Hot!

Za prijave i uplate avansa od min. 500€ cena je 1799€

Za prijave i uplate avansa od 100€ cena je 1849€

 

USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

 

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

 

Aranžman obuhvata:
-Povratnu avio kartu redovna linija (Beograd – Denpasar – Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Ubudu u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom – kontinentalni (1/2 i 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Nusa Dui u hotelu 5* na bazi 8 noćenja sa doručkom – kontinentalni (1/2 i 1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Indoneziju dobija se po sletanju na aerodrom na Baliju, okvirna cena 33€ – podložno promeni.
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
–Medjunarodno putno osiguranje sa Covid 19 pokrićem (osigurana suma minimum 15.000€) – obavezno
-Osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja