Leto - Španija - Kosta Brava - Kosta Marese


 
 
Leto - Španija - Kosta Brava - Kosta Marese
 
 
 
 
 
 
 LJORET DE MAR - je mali katalonski turistički grad na mediteranskoj obali sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je bio ribarsko selo sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…
 
 SANTA SUSANNA / MALGRAT DE MAR – je gradić koji postaje sve značajniji na turističkoj mapi Katalonije zbog novosagrađenih luksuznih hotela, dobre mikroklime, prelepih plaža. Položen je na obali Costa Maresme, i sa mestom Malgrad de Mar čini jednu turističku celinu. Dugačka par kilometara i mestima široka peščana plaža, veliki broj prodavnica, restorana i barova, idealno su mesto za miran porodični odmor.
KALELJA – je uspela da sačuva dobrim delom svoju originalnu gradsku strukturu koje je putnik Zamora opisao 1790. godine kao ’’najlepše mesto koje smo videli na našem putovanju, sa svojim ravnim i širokim ulicama, uređenim građevinama, čistim ulicama i toaletima’’… Danas je Callela interesantna za porodična letovanja, jer i ako ima nekoliko poznatih diskoteka, ipak je mirna za odmor sa svojim šetalištima, komercijalnim zonama, kafeima i restoranima.
 
PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:
1.Dan BEOGRAD - Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, šalter Plana tours-a br.705, dva sata pre poletanja. Direktan let za Barselonu. Po dolasku organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Večera (u zavisnosti od hotela). Noćenje.
2-10.Dan KOSTA BRAVA - Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. 11.Dan - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Barseloni u dogovoreno vreme. Direktan let za Beograd. Dolazak u Beograd (Kraj programa).
 
 CENA AVIO PREVOZA BEZ ARANŽMANA: 310 € – na upit Aranžman obuhvata:
/• Smeštaj na Kosta Bravi/Maresme u izabranom hotelu, na bazi 10 polupansiona/noćenja sa doručkom (švedski sto),
• Usluge predstavnika agencije,
• Agencijske usluge
• Direktan let na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (Air Serbia),
• Aerodromske takse u Beogradu i Barseloni. Očekivani iznos oko 45€, (plaćaju i deca od 0-2 god.) Konačan iznos aerodromskih taksi podložan je promeni.
• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom Aranžman ne obuhvata:
• Doplatu za 1/1 sobu,
• Fakultativne programe i ulaznice,
• Međunarodno zdravstveno osiguranje 10 dana: za osobe do 18 godina 856,00 dinara, od 18 do 70 godina 1.285,00 dinara i od 70 do 86 godina 2.570,00 dinara,
• Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i 3* iznosi 0,75 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 2 eura dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse.
 
NAPOMENA: Deca ostvaruju popust u pratnji dve punoplatežne osobe
FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME: BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima. BARSELONA MAGICA: Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.
FIGUERAS: Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.
FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.
VITEŠKE IGRE: Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.
 
 
 
Za informacije o ceni aranžmana kontaktirajte nas:
018/ 290 099;
069/ 44 84 633;
069/44 84 63
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika Cenovnik br.2 od 25.05.2022. Više informacija o ulasku u Španiju: mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/spanija Plaćanje se vrsi po zvaničnom srednjem kursu NBS banke Mogući načini plaćanja: 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja 2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2022. 3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka 4) Platnim karticama(Dina, Master, Maestro, American Expres, Visa) 5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus, licenca OTP 222/2021 od 06.12.2021.
 
 
 
 
 
 
 
NAPOMENA: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko ste strani državljanin) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju ( potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje... ). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja