Residence San Marco - Livigno

Rezidencija “San Marco” Superior kat. nalazi se pored ski staze i do samog “San Roco” ski lifta, u mirnom delu mesta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna. Brojne prodavnice, restorani, i stanica lokalnog ski busa se nalaze u neposrednoj blizini ovog objekta. Rezidencija ima prizemlje i dva sprata. Raspolaže sa 3 studija i 7 apartmana. 

DODATNI SADRŽAJ  

Mini kuhinja sa posuđem

Mini frižider

LCD Tv

 Skijašnica

Kupatilo sa tuš kabinom

 Privatni parking

 Besplatni Wi-Fi

 

 

 

Rezidencija “San Marco” Superior kat. nalazi se pored ski staze i do samog “San Roco” ski lifta, u mirnom delu mesta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna. Brojne prodavnice, restorani, i stanica lokalnog ski busa se nalaze u neposrednoj blizini ovog objekta. Rezidencija ima prizemlje i dva sprata. Raspolaže sa 3 studija i 7 apartmana. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica, privatni parking.

Sve smeštajne jedinice su u objektu raspoređene na sleći način:

 • U prizemlju se nalaze studio br 3 i dva jednosobna apartmana br 1 i br 2
 • Na 1. spratu se nalaze studio br 6 i dva jednosobna apartmana br 4 i br 5
 • Na 2. spratu se nalaze studio br 9 i dva jednosobna apartmana br 7 i br 8
 • U potkrovlju se nalazi jednosobni apartman br 10

Sve smeštajne jedinice imaju balkone osim jedinica br 1,2,3,8 i 10.

 • Studio za 2 osobe (20 m2): jedna prostorija sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja bez mašine za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.
 • Jednosobni apartman za 2-4 osobe (38 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, komplet opremljena kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.

Adresa: Via Saroch 716

 

Livigno – prelep planinski gradić na 1800 mnv sa brojnim sadržajima, popularno i svetski poznato italijansko skijalište, bescarinska zona “duty free shop”, raj za kupoholičare… slažete se, dovoljno razloga da se ove zimske sezone odlučite baš za ovu skijašku destinaciju u Italiji. Smešten u kotlini, na samoj granici sa Švajcarskom, raspolaže sa ukupno 115 km staza, 28 % čine plave staze, 55 % crvene i 17 % crne staze. Ukupni kapacitet skijališta je 55.000 skijaša/sat.

Livinjo je jedna od najvećih i najviših skijaških regija u Italiji. Nastao je od tri sela koja su se vremenom spojila u jedinstvenu celinu, duž četiri kilometra dugačkog puta. Ovo izrazito skijaško mesto nalazi se u neposrednoj blizini švajcarske granice i St. Moritzaokruženo je sa obe strane padinama na kojima se prostire 115 km skijaških staza. Zahvaljujući nadmorskoj visini od 1.816 m, Livinjo ima dovoljno snega tokom cele zimske sezone, ali je uprkos tome opremljen mašinama za proizvodnju snega na više od 80% staza.
Za decu su tu snežni parkovi sa toboganima od snega, ski-škole i raznovrsna animacija i takmičenja.
Osim skijanja, dobra je ponuda i sadržaja zabavnog karaktera - lokala, restorana, karaoke barova i diskoteka. Treba znati i da Livinjo ima bescarinski status, pa se u gradu nalazi oko 200 duti-free prodavnica.

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA

- Pokrajina: Lombardija
- Nadmorska visina mesta: 1.816 m
- Stanovništvo: 5.326
- Udaljenost od Beograda: 1.026 km
- Ukupna dužina staza: 115 km (početničkih 40 km,srednjih 55 km, teških 15 km)
- Ukupno ski staza: 78
      Crne staze: 12
      Crvene staze: 37
      Plave staze : 29
- Ski-liftova: 34
- Broj ski liftova:- Ukupno sedžnica: 14
- Ukupno vučnica: 15
- Kabina/gondola: 5
- Najvišlja stanica ski-lifta: 2.900 m
- Najniža stanica: 1.816 m
- Visinska razlika 1.084 m.

Period /
Tip smeštaja
           
           
Std. za 2 osobe            
.Jednosob. app. za 2 osobe            
Jednosob. app. za 3-4 osobe            
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
 • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
 • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 45 €, jednosobni apartman – 60 €, dvosobni apartman – 70 €, trosobni apartman – 80 €.
 • Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
 • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
 • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

 

Ski & Sun Travel doo Niš A10, broj 510/2020 izdata od Agencije za privredne registre 21.12.2020. godine

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja