Sicilija (25)

Hotelski kompleks koji se prostire na 27 ari površine sa dosta prirodnog mediteranskog zelenila. Nalazi se u zalivu Kastelamare 7 km od mesta Terasini. Od Palerma je udaljen 40 km, a od aerodroma 19 km. Hotelska plaža je kamenita i na njoj je postavljen ponton na kome su ležaljke i…
Hotel je od malog mesta Trabia udaljen je oko 800m, 29 km od Palerma. Železnička stanica je udaljena oko 1km od hotela a aerodrom 52km. Prva prodavnica je udaljena oko 800m a najbliži restoran se nalazi prekoputa hotela (cca 300m), šljunkovita plaža je udaljena 30m.
Apartmanska kuća koja se nalazi u centru Terasinija, malog srednjevekovnog gradića, 20 km od Palerma, 400 m od plaže. U okolini se nalazi veliki broj barova, restorana, picerija.
Hotel se nalazi na stenovitoj obali severne Sicilije na oko 400 metara od plaze Okružen je mediteranskim vrtom i nudi terasu sa otvorenim bazenima i pogledom na more.
Hotel se nalazi u Mondelu, lociranom između tradicionalnog ribarskog sela i jedne od najlepših i najfascinantnijih plaža Mediterana, 8 km od Palerma, 50 m od stenovite plaže, 400 m od pešćane plaže Mondello.
Hotel se nalazi na 50 m od plaže (prelazi se ulica), u ribarskom mestu Mondelo, omiljenom letovalistu žitelja Palerma, 8 km od centra Palerma.
Manji, porodični hotel, okružen zelenilom,na oko 600 m od peščane plaže, u centru mesta Mondello, mondenskom ribarskom mestu i izletištu žitelja Palerma. Udaljen je 8 km od Palerma.
Hotel se nalazi na 2 km od centra Cefalu-a, u prelepom zalivu na sopstvenoj plaži (šljunkovito-stenovita) okružen zelenilom.
Hotel se nalazi na 10 m od plaže, 1 km je udaljen od centra Ćefalua, 60 km od Palerma, a od aerodroma 90 km.
Hotel se nalazi na rtu iznad same obale 15 km od šarmantnog ribarskog gradića Cefalu i oko 110km od aerodroma.
Novoizgradjen hotel koji se nalazi u mestu Cefalu, na glavnom šetalištu. Od plaže je udaljen 30m,a od starog dela grada i katedrale oko 10 min lagane setnje.
Hotel se nalazi u mestu Cefalu, 1 km od centra, na plaži od koje ga deli ulica, 82 km od aerodroma, 60 km od Palerma, okružen mnogobrojniim prodavnicama, restoranima i barovima.
Ovaj hotelski kompleks se nalazi na samom grebenu iznad mora i kao takav odiše posebnom i romantičnom atmosferom. Namenjen je gostima koji vole da uživaju u prirodi i kristalno čistom moru. Udaljen je 2 km od mesta Ćefalu, 50-70 m od šljunkovito-stenovite plaže.
Hotel je udaljen 5km od Cefalua. Najbliža pescano-sljunkovita plaža je udaljena oko 300m.
Hotel se nalazi na 1,5 km od peščane plaže do koje redovno vozi hotelski mini-bus, 7 km od šarmantnog ribarskog gradića Cefalu i 70 km od Palerma.
Hotel se nalazi na 5 km od centra prelepog srednjevekovnog gradića Cefalu, hotel se nalazi na 400 m od peščane plaže, okružen bogatom vegetacijom. Organizovan prevoz do plaže.
Hotel se nalazi na 30 m od peščane plaže (prelazi se ulica), 1 km od centra Ćefalua i 60 km od Palerma.
Hotel se nalazi u mirnom delu Cefalua. Od starog dela grada i katedrale je udaljen oko desetak minuta lagane šetnje a od peščane plaže oko 500m.
Hotel se nalazi na obodu prelepog mesta Ćefalu, cca 250 m od plaže i 300 m od centralne železničke stanice.
Hotel se nalazi na uzvišenju, na ulazu u Cefalu. Od gradske plaže je udaljen oko 400m a od centra mesta 900m.
Hotel se nalazi na 350 m od peščane plaže (stepenicama), na blagoj uzbrdici, 2 km centra grada Ćefalu.
Hotelski kompleks (bivši hotel Fiesta Athenee) sa puno zelenila se nalazi na obali, na oko 50 m od sopstvene peščane plaže, izmedju Palerma i Cefalu-a, pored nacionalnog parka planina Madonia, 5 km od centra mesta Campofelice, 15 km od mesta Cefalu, 40 km od Palerma.
Hotel se nalazi na oko 20 km od Cefalu-a, i oko 50 m od sopstvene pescane plaze.
Ovaj moderan i elegantan hotel se nalazi izmedju Palerma i Cefalu-a, 5 km udaljen od centra mesta Campfelice di Roccella, u priobalnom delu nacionalnog parka planina Madonie. Udaljen je 15 km od Cefalua, 40 km od Palerma.
Hotel se nalazi na 300 m od peščane plaže, 4 km od mesta Campofelice di Roccella, 14 km od mesta Cefalu.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja