Kalabrija (15)

Hotel se nalazi iznad puta, 4 km od Parghelie, 6 km od mesta Tropea, goste do plaže u Topea-i besplatno prevozi hotelski shuttle bus. Od aerodroma je udaljen 60 km.
Hotel se nalazi 15 km od grada Tropea-e. Poseduje privatnu plažu, kao i bazen sa pogledom na more. Hotel ima predivan pogled na Eolska ostrva, Vulkano i Stromboli. Okružen je zelenilom.
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano na 10 km od grada Tropea-e na peščanoj plaži. Hotel organizuje transfer do Tropee uz doplatu.
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano , u uvali Santa Domenica, na jednoj od najlepših plaža Santa Domenice. Od Tropee je udaljen 10 km (hotel organizuje transfer uz doplatu), od aerodroma je udaljen 62 km. Najbliža železnička stanica je udaljena 1,5 km, a najbliži market 350m.
Hotel se nalazi u oblasti Capo Vaticano, na peščanoj plaži Torre Marino (pri ulasku u vodu ima kamenja). Od grada Tropea je udaljen 10 km a od aerodroma 65 km.
Hotel je smešten na takozvanoj obali bogova, između grada Tropea i Capo Vaticana. Sa uzvišice se pruža predivan pogled na Eolska ostrva. Od grada Trope-e je udaljen 12 km. Od plaže je udaljen 600 m, do koje prevozi besplatan shuttle bus.
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano, uvala Tonicello, na samoj plaži. Udaljen je 10 km od Tropea-e i 70 km od aerodroma. Velika oaza, koja se prostire na 50.000 m2 sa polutropskim okruženjem.
Hotel se nalazi u zalivu Santa Maria di Ricardi, oblast Capo Vaticano, od grada Tropea udaljen je 15 km a od aerodroma Lamezia Terme 70 km. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, okružen zelenilom. Lezaljke i suncobrani ukljuceni u cenu. Najblizi market je na oko 400 m udaljenosti.
Hotel se nalazi u centralnom delu Capo Vaticano oblasti, pripada mestu San Nicolo. Ovaj porodični hotel ušuškan je u bujnom zelenilu palmi. Od grada Tropee je udaljen 10 km a od privatne hotelske plaže 1,5 km, Goste do plaže prevozi besplatan suttle bus. Od aerodroma je udaljen 65 km.
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano. Od plaže Groticcella je udaljen 50m, od Tropee 12km a od aerodroma cca 70km. Najbliža prodavnica je udaljena cca 100m.
Hotel je udaljen 15 kilometara od Tropea-e, od aerodroma 70 km. Nalazi se u mestu Capo Vaticano, uvala Ricardi, na oko 500 metara od plaže Grotticelle, jedne od najlepših plaža ovog dela obale. Najbliža prodavnica je udaljena cca 300m, a stanica gradskog prevoza 300m.
Hotel mediteranskog stila nalazi se na krajnjem jugu Kalabrije u mestu Capo Vaticano, okružen bogatim zelenilom, tropskim biljkama i cvećem. Nalazi se na blagoj uzbrdici, 400 m od peščane plaže Groticelle sa belim peskom i kristalno čistom vodom. Od Tropea-e je udaljen 15 km a od aerodroma 70 km. Najbliža…
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano, u uvali Ricadi, na plaži. Od Tropee je udaljen 10km a od aerodroma 75km.
Hotel se nalazi na oko 11 km od grada Tropea-e. a od privatne plaže udaljen je oko 500 m.Hotel organizuje besplatan prevoz do plaze. Lezaljke i suncobrani se doplacuju.
Hotel se nalazi u mestu Capo Vaticano, cca 1.000m od plaže. Hotel organizuje transfer do plaže. Od Tropee je udaljen 12km.Lezaljke i suncobrani uracunati u cenu.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja