Vila Nataša

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

 

Lokacija:
Vila se nalazi na oko 100 metara udaljenosti od plaže i 50 metara od centa Haniotija

Opis:
Vila poseduje studije i apartmane za dve osobe, apartmane za tri osobe i apartmane za četiri osobe.
Svi studiji i apartmani su klimatizovani (bez doplate), poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, terase i lift u zgradi kao i mogućnost parkinga ispred zgrade.

Google maps:
Latitude: 40.000177
Longitude: 23.576049

Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grcke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva ("prsta") - Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grcke. Duge pešcane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpaticna letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

Hanioti – se nalazi na 105 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva Halkidiki. Skriveni raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom. Hanioti kao svetski poznata destinacija na Kasandri, taj epitet između ostalog, duguje i predivnim plažama. Prelepi hoteli, moderne vile, restorani, kafeterije pružiće Vam mogućnost za pravi odmor.

 

 

Paket aranžman po osobi: autobuski prevoz + smeštaj na bazi noćenja.

 

Devizni deo iz tabele plaća se u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu UniCredit banke.

DINARSKI DEO PO SMENI PO OSOBI: 7.700 din
Popust za sopstveni prevoz ili spajanje 2 i vise smena: 3.700 din po osobi
Osobe koje idu same plaćaju dva devizna i jedan dinarski deo u dvokrevetnoj sobi (imaju jedno sedište).

Cena najma apartmana/studija na bazi 10 i 15 noćenja.

 

DINARSKI DEO ARANŽMANA(VILA NATASA) ZA STUDIO/APARTMAN PO SMENI IZNOSI: 10 nocenja 8.990 din, 15 nocenja 9.990 din

NAPOMENA: Promena vec potvrđene rezervacije se naplacuje 1.500,00 dinara.

Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 1.000 din po osobi (moguće je samo prilikom sklapanja ugovora).

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: usluge smeštaja (apartman / studio I kategorije prema lokalnoj kategorizaciji), usluge predstavnika turističke agencije, troškove organizacije i usluge agencije.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), međunarodno putno osiguranje – uplata se može izvršiti kod organizatora putovanja prema cenovniku osiguravajućeg društva, kao i osiguranje od otkaza putovanja, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

USLOVI ZA DECU: dete do 3 godina starosti plaća samo dinarski deo aranžmana ukoliko ne koristi poseban ležaj. 2 deteta ukupne starosti do 12 godine se tretiraju kao jedna odrasla osoba i koriste jedan lezaj.

VAŽNA NAPOMENA: Pre izdavanja putne dokumentacije neophodno je da putnici uplate celokupan iznos izabranog aranžmana organizatoru putovanja. Molimo Vas da se upoznate sa opštim i posebnim uslovima putovanja turističke agencije AVE TOURS kao i sa opisom apartmana u programu za predsezonu leto 2018 pre nego sto izvršite uplatu za putovanje.

Program putovanja: 1.dan Polazak iz Beograda u 18:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja preko BJR Makedonije ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12., 14., 16., 17. ili 24. dan Polazak iz Pefkohorija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18h, iz Polihrona u 18:30h. 13., 15., 17., 18. ili 25. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:
A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.
B – Čekovima građana: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 01.10.2019.  (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora TIM Travel.

Organizator putovanja agencije AVE TOURS, licenca OTP 60/2010 od 02.02.2010

Agent prodaje TIM Travel, licenca OTP 181/2010

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja