VILA MELTEMIA - PEFKI - EVIA

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

PARKING

Vila MELTEMIA 

Lokacija: Vila se nalazi u prvom redu kuća do plaže, na dobroj lokaciji, preko puta lokalnog autobuskog stajališta i u blizini restorana i supermarketa.

Opis: Nov, moderan nameštaj, izdvojene, lepo opremljene kuhinje (nisu odvojene vratima), kupatilo sa tušem, TV uređaj, manje, uže terase sa tendama, mreže protiv komaraca, klima uređaj. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. U prizemlju vile se nalazi taverna.

Struktura: Sve smeštajne jedinice se nalaze na II spratu, od toga jedan 1/2 studio (br. 25) bočni pogled more i manja ulica, četiri 1/3 studija od kojih su dva studija (br. 26,27) sa bočnim pogledom more, ka manjoj ulici i 1/3 studio (br. 21) sa direktnim pogledom na more i 1/3 studio (br. 28) sa pogledom ka dvorištu, i jedan 1/4 apartman (br. 20) sa pogledom na dvorište.
1/2 studio, u jednoj prostoriji francuski ležaj
1/3 studio, u jednoj prostoriji francuski ležaj i standardni ležaj, izdvojena kuhinja (nema vrata), kupatilo sa prozorom
1/4 apartman, u jednoj sobi francuski ležaj, u drugoj sobi 2 odvojena ležaja, box kuhinja, kupatilo sa prozorom

Klima uredjaj: Uključen u cenu.

GPS 39°00´35.63´´N - 23°12´42.70´´E

 

PEFKI

Pefki je jedno od najpoznatijih i najomiljenijih letovališta na severnom delu ostrva Evia. Sa svojom četiri kilometra dugačkom šljunkovitom-peskovitom plažom koja se prostire naspram planinskog venca Pilion, modrom bojom mora, bujnim zelenilom, dugim šetalištem I neverovatnim mirom stekao je veoma brzo popularnost kod naših turista koji žele pravi odmor bez velike gužve I žurbe. U Pefkiju čovek ima utisak kao da je kakvim vremeplovom doplovio u neka davna vremena gde na ulici možete kupiti tek ulovljenu ribu I sveže urbane smokve I masline ili osetiti miris tek ispečenog hleba sa “devet kora”iz obližnje pekare. Ovde stare Grkinje uveče mese lukumadese prelivene medom, a u restoranima uz morske specijalite pije se čuveno grčko vino recina sa mirisom smole. Plaža je odvojena od grada širokim popločanim šetalištem na kojem se nižu brojne taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice suvenira, supermarketi, pekara, apoteka I mesara. Noćni život uz grčku muziku I lokalne specijalitete, upotpuniće vaš boravak. Pefki pruža mogućnost brojnih izleta, kopnom ili morem, a najtraženiji su: poseta banji Edipsos, jednodnevni izlet do Atine, plovidba brodom do Skiatosa, Vulkanskih ostrva (Lihadonisias), poseta brojnim manastirima itd.

 

 

PROMO POPUST TOKOM JANUARA I FEBRUARA ZA PEFKI/EVIJA
20% POPUSTA NA SVE REZERVACIJE ZA ISPLATU ARANŽMANA  DO 15 DANA PRED PUT

Vila Meltemiacenovnik

Sopstveni prevoz: cena paketa se umanjuje za 25€ po odrasloj osobi (20 € deca do 12god)
SPAJANJE SMENA: U slučaju spajanja smena, cena aranžamana za drugu smenu se umanjuje za 25 € izuzev prve i poslednje smene.
USLOVI ZA DECU NA PAKET ARANŽMANIMA ZA SVE VILE:
dete 0-2 godina – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 2-12 godina ima popust 30% od cene paketa (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), ima svoj ležaj i sedište u autobusu;
dete 2-7 godina – plaća 75 € (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;


Organizator putovanja je Kompas Tourism&Travel d.o.o, broj licence OTP 207 od 10.02.2010 godine. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije Kompas Tourism&Travel d.o.o.

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja