VILA AMARILIS PEFKI EVIA 2017

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

PARKING

Opis: Vila raspolaže sa renoviranim 1/3 apartmanima i 1/3 studijima koji su u prizemlju i na I spratu vile. Sve smeštajne jedinice su sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, TV-om, Wi-Fi i klima uređajem. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. U prizemlju vile se nalazi poslastičarnica.

Struktura: Vila ima dva trokrevetna apartmana (br. 1, 3) u prizemlju sa užim terasama koji imaju bočni pogled na more i gledaju na manju uličicu, jedan trokrevetni apartman (br. 15) na I spratu sa terasom i bočnim pogledom na more i manju uličicu i jedan trokrevetni studio (br. 21) na I spratu sa pogledom na dvorište.

Klima uređaj: Uključen u cenu.

PEFKI

Pefki je jedno od najpoznatijih i najomiljenijih letovališta na severnom delu ostrva Evia. Sa svojom četiri kilometra dugačkom šljunkovitom-peskovitom plažom koja se prostire naspram planinskog venca Pilion, modrom bojom mora, bujnim zelenilom, dugim šetalištem I neverovatnim mirom stekao je veoma brzo popularnost kod naših turista koji žele pravi odmor bez velike gužve I žurbe. U Pefkiju čovek ima utisak kao da je kakvim vremeplovom doplovio u neka davna vremena gde na ulici možete kupiti tek ulovljenu ribu I sveže urbane smokve I masline ili osetiti miris tek ispečenog hleba sa “devet kora”iz obližnje pekare. Ovde stare Grkinje uveče mese lukumadese prelivene medom, a u restoranima uz morske specijalite pije se čuveno grčko vino recina sa mirisom smole. Plaža je odvojena od grada širokim popločanim šetalištem na kojem se nižu brojne taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice suvenira, supermarketi, pekara, apoteka I mesara. Noćni život uz grčku muziku I lokalne specijalitete, upotpuniće vaš boravak. Pefki pruža mogućnost brojnih izleta, kopnom ili morem, a najtraženiji su: poseta banji Edipsos, jednodnevni izlet do Atine, plovidba brodom do Skiatosa, Vulkanskih ostrva (Lihadonisias), poseta brojnim manastirima itd.

 

 

PROMO POPUST TOKOM JANUARA I FEBRUARA ZA PEFKI/EVIJA
20% POPUSTA NA SVE REZERVACIJE ZA ISPLATU ARANŽMANA  DO 15 DANA PRED PUT

Vila Amarilis cenovnik

Sopstveni prevoz: cena paketa se umanjuje za 25€ po odrasloj osobi (20 € deca do 12god)
SPAJANJE SMENA: U slučaju spajanja smena, cena aranžamana za drugu smenu se umanjuje za 25 € izuzev prve i poslednje smene.
USLOVI ZA DECU NA PAKET ARANŽMANIMA ZA SVE VILE:
dete 0-2 godina – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 2-12 godina ima popust 30% od cene paketa (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), ima svoj ležaj i sedište u autobusu;
dete 2-7 godina – plaća 75 € (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;


Organizator putovanja je Kompas Tourism&Travel d.o.o, broj licence OTP 207 od 10.02.2010 godine. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije Kompas Tourism&Travel d.o.o.

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja