VILA AKROTIRI - PEFKI - EVIA

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

PARKING

Vila AKROTIRI Pefki

Lokacija: Vila na odličnoj lokaciji, u prvom redu kuća, odmah preko puta plaže i na glavnom šetalištu. U prizemlju vile je kafe bar, a odmah pored je dobro snabdeven supermarket. U okolini je i više restorana i taverni.

Opis: Najbolja vila u ponudi sa veoma prostranim studijima koji imaju direktan pogled na more i na dvorište, a svi se nalaze na I spratu. Studiji su noviji i lepo uređeni sa kompletno opremljenim kuhinjama, kupatilima sa tušem, TV-om, tendama na velikim terasama, mrežama protiv komaraca, Wi-Fi internetom i klima uređajem. Posteljina i peškiri (jedan peškir po osobi) su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

Struktura: Ukupno 8 studija na I spratu od kojih je četiri 1/2 studija sa pogledom na more i šetalište (br. 1,2,3,8), dva 1/2 studija sa pogledom na dvorište (br. 5,6) i dva 1/2+1 studija sa pogledom na dvorište (br. 4,7).
1/2 studio – u jednoj prostoriji kuhinja, francuski ležaj
1/2+1 – u jednoj prostoriji kuhinja, francuski ležaj i fotelja na razvlačenje namenjena deci i osobama gracilnije građe

Klima uređaj: Uključen u cenu.

GPS KOORDINATE 39°00´33.84´´N – 23°12´41.61´´E

 

PEFKI

Pefki je jedno od najpoznatijih i najomiljenijih letovališta na severnom delu ostrva Evia. Sa svojom četiri kilometra dugačkom šljunkovitom-peskovitom plažom koja se prostire naspram planinskog venca Pilion, modrom bojom mora, bujnim zelenilom, dugim šetalištem I neverovatnim mirom stekao je veoma brzo popularnost kod naših turista koji žele pravi odmor bez velike gužve I žurbe. U Pefkiju čovek ima utisak kao da je kakvim vremeplovom doplovio u neka davna vremena gde na ulici možete kupiti tek ulovljenu ribu I sveže urbane smokve I masline ili osetiti miris tek ispečenog hleba sa “devet kora”iz obližnje pekare. Ovde stare Grkinje uveče mese lukumadese prelivene medom, a u restoranima uz morske specijalite pije se čuveno grčko vino recina sa mirisom smole. Plaža je odvojena od grada širokim popločanim šetalištem na kojem se nižu brojne taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice suvenira, supermarketi, pekara, apoteka I mesara. Noćni život uz grčku muziku I lokalne specijalitete, upotpuniće vaš boravak. Pefki pruža mogućnost brojnih izleta, kopnom ili morem, a najtraženiji su: poseta banji Edipsos, jednodnevni izlet do Atine, plovidba brodom do Skiatosa, Vulkanskih ostrva (Lihadonisias), poseta brojnim manastirima itd.

 

 

PROMO POPUST TOKOM JANUARA I FEBRUARA ZA PEFKI/EVIJA
20% POPUSTA NA SVE REZERVACIJE ZA ISPLATU ARANŽMANA  DO 15 DANA PRED PUT

Vila Akrotiri cenovnik

Sopstveni prevoz: cena paketa se umanjuje za 25€ po odrasloj osobi (20 € deca do 12god)
SPAJANJE SMENA: U slučaju spajanja smena, cena aranžamana za drugu smenu se umanjuje za 25 € izuzev prve i poslednje smene.
USLOVI ZA DECU NA PAKET ARANŽMANIMA ZA SVE VILE:
dete 0-2 godina – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 2-12 godina ima popust 30% od cene paketa (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), ima svoj ležaj i sedište u autobusu;
dete 2-7 godina – plaća 75 € (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;


Organizator putovanja je Kompas Tourism&Travel d.o.o, broj licence OTP 207 od 10.02.2010 godine. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije Kompas Tourism&Travel d.o.o.

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja