Paralia - Vila Odyssia

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

Objekat se nalazi na samo 10m od obale i smešten je u pešačkoj zoni. Raspolaže renoviranim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim dupleks apartmanima. Svaki od njih ima kuhinju (opremljena osnovnim priborom i posuđem, frižiderom i mini električnim šporetom), TV, besplatan bežični internet i klimu. Ukoliko gosti žele da koriste klima uređaj, potrebno je doplatiti 5 evra dnevno po studiju, a uplata se vrši na licu mesta. Najveći broj apartmana je sa direktnim ili bočnim pogledom na more.

Osoblje menja posteljinu na 5 dana, a gosti su odgovorni za samostalno održavanje higijene soba tokom boravka. Objekat ne poseduje parking za goste.

 

Jedno je od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit i opremu za sportove na vodi po veoma povoljnim cenama.

Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke.

Paralija je idalna kako za bogate, tako i za siromašne turiste, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela, a sve to mnogo jeftinije no u drugim grčkim letovalištima.

 

 

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: doplata na licu mesta

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Ostale cene predstavljaju cene smeštaja u sezoni po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za ostale cene sa zvezdicama umanjenje za sopstveni prevoz je 10e po osobi.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja