Paralia - Vila Kiriaki

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

Vila Kiriaki je na samo dva minuta hoda od plaže, smeštena u samom centru letovališta između Lidla i crkve.

U sastavu vile su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i dupleks apartmani kapaciteta za 4 ili 5 osoba. Svaka smeštajna jedinica raspolaže mini kuhinjom sa mikrotalasnom peći, TV-om, kupatilom, terasom i klima uređajem (upotreba klime nije uračunata u cenu i doplaćuje se 5 evra dnevno po studiju).

Svi studiji i apartmani koji se nude gostima su smešteni na drugom spratu. Sobe su sa pogledom na ulicu ili na druge vile pozadi.

 

Jedno je od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit i opremu za sportove na vodi po veoma povoljnim cenama.

Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke.

Paralija je idalna kako za bogate, tako i za siromašne turiste, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela, a sve to mnogo jeftinije no u drugim grčkim letovalištima.

 

 

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: doplata na licu mesta

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Ostale cene predstavljaju cene smeštaja u sezoni po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za ostale cene sa zvezdicama umanjenje za sopstveni prevoz je 10e po osobi.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja