Paralia - Vila Exarhos

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

Četvorospratna, luksuzno opremljena vila na oko 200 metara od plaže. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svaki studio ima mini kuhinju sa osnovnim posuđem, TV i bežični intenet. Vila ima i lift, internet i kompjuter za goste na recepciji. Sve sobe su klimatizovane (doplata na licu mesta za korišćenje klime). Kreveti su po grčkom standardu (uži), a posteljina se menja na pet dana.

 

Jedno je od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće, a svaki trgovac sa uličnih tezgi će vam nuditi da kupite garderobu, parfeme, krzno, nakit i opremu za sportove na vodi po veoma povoljnim cenama.

Temperatura vazduha u julu je 32 stepena, a mora oko 25 stepeni. Grad ima stalnu autobusku liniju sa Katerinijem, odakle možete dalje obići Grčku. Ukoliko dođete do Soluna na raspolaganju vam je i aerodrom, pa možete otići i do Atine, a potom u obilazak južne Grčke.

Paralija je idalna kako za bogate, tako i za siromašne turiste, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela, a sve to mnogo jeftinije no u drugim grčkim letovalištima.

 

 

 

Aranžman:


Obuhvata:

Najam studia za smenu iz tabele po osobi + prevoz na datoj relaciji po osobi za 9 noći / 10 dana odnosno 10 noći / 11 dana

Ne obuhvata:

Korišćenje A/C – EUR 5 dnevno – plaća se direktno u objektu izuzev u hotelu UN BEL POSTO – gde je korišćenje klime besplatno Obavezno putno zdravstveno osiguranje: 1 EUR 1 dnevno po osobi(za decu do 18 godina 0,5 EUR,za osobe preko 70 godina- 2EUR dnevno) Individualni troškovi putnika koji nisu programom predviđeni

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja