Olympic Beach - Vila Lazaros

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

Vila LAZAROS se nalazi na 100 m od plaže, u O. Beachu. U svom sastavu ima apartmane za četiri ili pet osoba,i apartmani se nalaze na prvom spratu. Zgrada nema lift. Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo), terasu, TV, klima uređaj(doplacuje se 5 eur dnevno). a Četvorokrevetni i petokrevetni apartmani su sa francuskim ležajem u spavacoj sobi,i sa dva ili tri odvojena ležaja u drugoj prostoriji. Posteljina se menja na svakih 5 dana, a gosti sami održavaju higijenu tokom boravka. Vila nema sopstveni parking.

 

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Ulice su prepune taverni, kafeterija i raznih prodavnica i butika. Plaža je čista i prostrana, u junu i julu i bez trave koja je česta u ovom delu grčkih mora. Odlična klima zbog blizine Olimpa. Najmlađi putnici će se ovde sigurno najlepše provesti.

 

 

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: doplata na licu mesta

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Ostale cene predstavljaju cene smeštaja u sezoni po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za ostale cene sa zvezdicama umanjenje je 10e po osobi.

Za dve spojene smene cena se umanjuje za 10% od cene druge smene.

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja