Olympic Beach - Vila Dafni

 

 

DODATNI SADRŽAJ  

ČAJNA KUHINJA

TERASA

KUPATILO

KLIMA

TV

Vila Dafni je udaljena samo 100 metara od plaže i nudi dvokrevetne i trokrevetne studije, trokrevetne apartmane i četvorokrevetne dupleks apartmane. Svaka smeštajna jedinica sadrži mini kuhinju sa priborom, kupatilo, balkon, TV i klima uređaj. Upotreba klime se dodatno naplaćuje, i to 5 evra dnevno. Plaćanje se vrši na licu mesta. Sobe i apartmani u ponudi nalaze se u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu objekta. Sa terase se pruža pogled na ulicu, dok neke sobe gledaju na dvorište ili na drugu ulicu.

U sklopu svakog studija je mini kuhinja koja sadrži frižider, aspirator, rešo sa dve ringle bez rerne, a opremljena je i osnovnim posuđem i priborom. Studio poseduje kupatilo, krevete za odgovarajući broj osoba, orman i terasu. Apartmani imaju kuhinju koja je odvojena od ostatka prostorije običnim ili kliznim vratima, dok u nekim apartmanima ne postoje vrata između kuhinjskog dela i spavaće sobe. U sklopu apartmanu je i kupatilo i terasa. Dupleks apartman sadrži 2 ili 3 spavaće sobe. U svakoj od njih se nalaze od 2 do 3 ležaja u zavisnosti od smeštajnog kapaciteta. Kuhinja je odvojena od spavaćih soba, a apartman ima kupatilo i terasu. Pored objekta se nalazi prostor za parkiranje.

 

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Ulice su prepune taverni, kafeterija i raznih prodavnica i butika. Plaža je čista i prostrana, u junu i julu i bez trave koja je česta u ovom delu grčkih mora. Odlična klima zbog blizine Olimpa. Najmlađi putnici će se ovde sigurno najlepše provesti.

 

 

 

Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.

KLIMA: doplata na licu mesta

Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Ostale cene predstavljaju cene smeštaja u sezoni po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za ostale cene sa zvezdicama umanjenje je 10e po osobi.

Za dve spojene smene cena se umanjuje za 10% od cene druge smene.

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja