Reka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnoj nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obeležja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijnfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacioanlni muzej savremene umetnosti, muzej Orsej.…
PRAG je glavni i najveći grad Češke. Njegova panorama oduzima dah, a neizbežni mostovi su jedna od omiljenih stavki koje bi trebalo obići.
Zamislite ovo... Budite se, hvatate šoljicu kafe i krećete ka jednoj od najlepših plaža na svetu. Sedate ispod palme i opuštate se uz sveže pripremljene morske delikatese koje vam poslužuju na plaži... Da, savršeno, ali da li želite da saznate još nešto o Maldivima?
Ohrid se nalazi na krajnjem jugu Severne Makedonije. Biser Makedonije i celog Balkana, najstarije jezero na Balkanu
Dubai prestonica luksuza, da li ste planirlai Novu godinu tu?
Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Sankt Peterburg je druga priča. Slavni Dostojevski ovako ga je definisao: "Najapstraktniji i najosmišljeniji grad na svetu.”Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije.Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim…
PRAG je glavni i najveći grad Češke. Njegova panorama oduzima dah, a neizbežni mostovi su jedna od omiljenih stavki koje bi trebalo obići.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja