Tenerife - 10 dana - od 670 EUR

Tenerife, najveće od svih Kanarskih ostrva i predstavlja odlično mesto za letovanje. Britanski i Nemački turisti dolaze u desetinama hiljada svake godine da bi posetili spektakularne plaže i iskusili nezaboravni noćni život.

 

Tenerife,  najveće od svih Kanarskih ostrva i predstavlja odlično mesto za letovanje. Britanski i Nemački turisti dolaze u desetinama hiljada svake godine da bi posetili spektakularne plaže i iskusili nezaboravni noćni život. Takođe je veoma popularno među turistima sa Španskog poluostrva, naročito tokom Vaskrsa. Tenerife je verovatno jedno od poslednih rajskih ostrva. Ostrvo ima ogromnu ponudu bujnih šuma, egzotične faune i flore, pustinja, planina, vulkana, neverovatno lepih obala i spektakularnih plaža.Polasci: individualni
Broj dana: 10 noćenja na destinaciji
Transport: avio prevoz iz Beograda
Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta
Minimalni broj putnika: 2


DAN 1 Beograd – Tenerife
Let  ka Tenerifama.
DAN 2 Tenerife
Smestaj u hotel.Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilaske. Noćenje.
DAN 3 Tenerife
Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilaske. Noćenje.
DAN POSLEDNJI Tenerife
Doručak. Transfer do aerodroma  i let za Beograd. Kraj programa.APARTAMENTOS PEZ AZUL 3*

Najam studia s doručkom po osobi od 670 EUR po osobi


BLUE SEA PUERTO RESORT 4*

Standardna soba s doručkom po osobi od 732 EUR po osobi


MELIA JARDINES DEL TEIDE 5*

Standardna soba s doručkom po osobi od 1.070 EUR po osobi


VINCCI SELECCION LA PLANTACION DEL SUR 5*

Standardna soba s doručkom po osobi od 1.240 EUR po osobi


Detalji o ponudi

U cenu uračunato

 • Avio prevoz sa svim taksama
 • Hotel sa biranim servisom
 • Transferi
 • Troškovi rezervacije

U cenu nije uračunato

 • Medjunarodno osiguranje
 • Individualni troškovi

Važne napomene

 • Aranzman je individualan. Putnici sami biraju datum polaska i duzinu boravka.
 • Na destinaciji stoje Vam na raspolaganju lokalni predstavnici.
 • U skladu sa medjunarodnim propisima hotela ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napusta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaCim kostimima, sorcu, formalan nacin oblacenja.
 • Organizator putovanja ne moze uticati poziciju sobe, velicinu kreveta , imajte u vidu da treci pomoćni ležaj nije podjednak osnovnom
 • Kaucija: U hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i duzine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraca. Isti moze biti umanjen za individualne troskove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

Molimo da pre putovanja proverite da li je potrebna viza za zemlju u koju putujete i ispravnost putnih isprava.Prilikom rezervacije morate obezbediti tacna imena i prezimena, inace sami snosite odgovornost za netacne informacije i moguce posledice istih.


VIZE: U cenu hotela ne ulaze troskovi viziranja. SabTravel niti sami izvrsioci usluga nisu odgovorni za nedobijanjevize, cak i kada posreduju za Vas za odredjene destinacije. Uslovi viziranja se cesto menjaju te je klijent sam u obavezi da obezbedi relevantne vize. Za detaljnija objasnjenja slobodno se obratite nasim kolegama. ZDRAVSTVENE, CARINSKE I GRANICNE FORMALNOSTI : Agencija nije ovlasena da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata, bez obzira da li posreduje ili ne u dobijanju iste, niti snosi odgovornost za neispravnost putnih i drugih dokumenata. Putnik je iskljucivo odgovoran za ispravnost svojih putnih dokumenata i njihovu validnost. Putnik je duzan striktno postovati carinske, zdravstvene i druge propise zemalja u kojima boravi. Posebne zelje i napomene: Slobodno nam prilikom rezervacije naznacite ukoliko imate neki specijalni zahtev ili zelju (npr. spratnost i lokacija sobe u okviru hotela, broj sobe..) i mi cemo ih proslediti touroperatoru odn. Hotelu.Naglasavamo da su takve napomenene obavezujuce i iskljucivo zavise od raspolozivosti u hotelu.

 

Uslovi otkaza ugovora o putovanju

 • Avio karte bez povracaja ( non refundable )
 • Hotelski smestaj : do 30 dana pre polaska 25 % iznosa , 29 – 22. Dana 30 % iznosa , 21 – 15.dana 40 % iznosa , 14 – 10 dana pre poslaska 55% iznosa, 9 – 3 dana pre polaska 80 % iznosa , 2 dana pre polaska 85 % iznosa.

 

 

Organizator putovanja - SAB Travel

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja