Sejšeli

Sejšelski arhipelag ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija. Podjednako atraktivno je ronjenje koralnim grebenima, koji su zaštićeni kao nacionalno blago.

 

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

 

SEJŠELI

 

SEJŠELI se u nalaze se u Indijskom okeanu, istočno od afričke obale. Sejšelski arhipelag ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija. Podjednako atraktivno je ronjenje koralnim grebenima, koji su zaštićeni kao nacionalno blago. Aerodrom se nalazi na ostvru Mahe koje je ujedno i najveće, i sedište prestonice - grada Viktorija. Popularna i ekskluzivnija su ostrva Praslin i La Digue. Lokalna valuta je sejšelska rupija a zvaničan jezici francuski, engleski i kreolski. Prosečna godišnja temperatura od 28 stepeni, čini ovu destinaciju idealnom za posetu tokom cele godine. Nešto jači vetrovi i niže temperature od maja do septembra idealni su za surfing.

 

CENA PAKETA PO OSOBI OD 1245 EUR

 

**Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od sezonalnosti i raspoloživosti.**

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

● avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul - Mahe v.v.

● aerodromske takse – podložne promenama

● transferi aerodrom – hotel – aerodrom

● 7 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi polupansiona

● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje

● boravišne takse. VIZA: za državljanje Srbije koji imaju biometrijske pasoše viza za Sejšele nije potrebna.

Neki od hotela u našoj ponudi:

Berjaya Beau Vallon Bay Hotel & Casino 3* www.berjayahotel.com

Hotel Coral Strand 4* www.coralstrand.com

Avani Seychelles Resort & Spa 4* www.minorhotels.com/en/avani/seychelles-barbarons

Savoy Resort & Spa 5* https://savoy.sc/

PROGRAM PUTOVANJA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan: BEOGRAD – ISTANBUL Dolazak na aerodrom Beograd dva sata pre poletanja i let za Istanbul u 20.20. Sletanje u Istanbul u 23.05.

Drugi dan: ISTANBUL- MAHE Nastavak putovanja u 01.40. Sletanje na Mahe u 10.55. Transfer do hotela. Smeštaj i boravak u hotelu prema izboru željenih dana.

Pretposlednji dan: MAHE – ISTANBUL Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Istanbul u 21.00.

Poslednji dan: ISTANBUL –BEOGRAD Sletanje u Istanbul u 04.00 i nastavak leta za Beograd u 07.40. Sletanje u Beograd u 08.20.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu banke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60%. Avio karte se plaćaju u celosti.

● Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Zeus Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Zeus Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnici Zeus Travela moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Milenijum Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju. OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI ZEUS TRAVELA Zeus Travel zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Zeus Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Zeus Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 30000001370 od 06.02.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskoo društvo za osiguranje MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Bulevar Mihajla Pupina 10 L,Beograd This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon: 0117152300. Zeus Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Organizator putovanja licenca br. OTP 7/2017 od 07.02.2017., ovlašćeni subagent Aero Turs Niš – OTP br.253/2020 od 01.02.2020 godine kategorija licence A20. Uz ovaj program važe opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja