Maldivi - 9 dana - od 1.300 EUR

MALDIVI. Ova rajska zemlja u Indijskom okeanu, sa preko 1190 ostrva, raštrkanih na preko 90.000 m2, pretvoriće vaš san o odmoru pod palmama, na dugim peščanim plažama, sa kristalno čistom, tirkiznom vodom, u stvarnost.

 

Polasci: svakodnevni
Broj dana: 9 ( 7 noćenja na destinaciji )
Transport : avio prevoz iz Beograda
Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta


Minimalni broj putnika: 2

Ponuđeni program je predlog aranžmana, unutar kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji u zavisnosti od Vaših želja. Ovo je samo jedan deo iz naše bogate ponude, nazovite nas i proverite.


MALDIVI. Ova rajska zemlja u Indijskom okeanu, sa preko 1190 ostrva, raštrkanih na preko 90.000 m2, pretvoriće vaš san o odmoru pod palmama, na dugim peščanim plažama, sa kristalno čistom, tirkiznom vodom, u stvarnost. Netaknuti podvodni svet sa najlepšim koralnim grebenima, sa najraznobojnijim ribicama i skrivenim lokacijama pravi su raj za ljubitelje ronjenja i podvodnog sveta. Maldivi su jedno od najtraženijih destinacija za venčanja i medeni mesec ili ukoliko želite da pobegnete od svega i uživate u miru i tišini, ovo je idelana destinacija za vas.


Dnevni polasci

BANDOS ISLAND 4* www.bandosmaldives.com
Odmaralište i spa centar Bandos Island raspolaže prostranim sobama sa balkonima koji imaju pogled na vrt ili na plažu. Na raspolaganju su centar za sportove na vodi i škola ronjenja. Hotel nudi više restorana sa besplatnim pristupom bežičnom internetu.Osećaj smirenosti i spokoja kojim ostrvo isijava je zaista natprirodno.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 1.300 EUR


CHAYA REEF ELAIDHOO 4* www.cinnamonhotels.com
Ostrvski raj na atolu Alifu Alifu, odmaralište Chaaya Reef Ellaidhoo u svojoj ponudi nudi udoban smeštaj sa luksuznim sadržajima. Ovde svakako možete računati na mir i privatnost . More je toplo i mirno , a kad zađe sunce , nebo će se preliti u svim duginim bojama.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 1.490 EUR po osobi


ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5* www.royal-island.com
Iskusite vrlo autentično maldivsko gostoprimstvo u ovom egzotičnom rajskom ostrvu, okružen kristalnom lagunom u srcu Ba Atola, rezervatom UNESCO biosfere.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 1.480 EUR po osobi


SHERATON FULL MOON RESORT & SPA 5* www.sheratonmaldives.com
Beli pesak, kristalno čista voda i zlatni sjaj sunca odlike su luksuznog odmarališta sa spa centrom Sheraton Maldives Full Moon, koje je smešteno na privatnom ostrvu Furanafuši. U spa centru Shine odmarališta Sheraton možete uživati u kozmetičkim tretmanima lica i masaži celog tela. U ponudi su 7 restorana, slatkovodni otvoreni bazen i časovi joge u fitnes centru. Na raspolaganju su vam sportovi na vodi i ronilački centar.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 2.160 EUR po osobi


VELASSARU 5* www.velassaru.com
Ostrvo Velassaru ponosi se lepim belim peščanim plažama , tirkizno obojenom vodom , usluge prve klase i gurmanske kuhinje . Odličan odnos cene i kvaliteta !
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 2.160 EUR po osobi


TAJ EXOTICA & SPA 5*+ www.tajhotels.com
Taj Exotica & Spa Maldivi vam nudi luksuz koji retko pronalazite u današnjem svetu .
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 2.490 EUR po osobi


COCO PALM BODU HITHI 5* www.cocoboduhithi.com
Coco Palm Bodu Hithi je jedan od najekskluzivnijih odmarališta na Maldivima . Sa svojim luksuznim okruženjem , odličnom kuhinjom i vrhunskim spa tretmanima zadovoljava i najzahtevnije goste . Partner prestižna zbirke " Small Luxury hotels of the World" u 2010 godini osvojio je titulu najluksuznijeg Island Resort u svetu , dok je lanac " Coco Collection " pobedio u kategoriji luksuznih brendova na Maldivima.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodorom od 2.500 EUR po osobi


FOUR SEASONS RESORT at KUDA HURAA 6* www.fourseasons.com
Idiličan , elegantan i sa servisom u potpisu Four Seasons , ovo divno odmaralište smešteno je u povučenoj UNESCO svetskoj baštini i ima idealnu lokaciju za ronjenje.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 3.500 EUR po osobi


W RETREAT & SPA 6* www.wretreatmaldives.com
Za sve one koji vole dizajnerske hotele. Moderan stil visoke klase usred tropske vegetacije, sanjarskih plaža i tirkiznog mora.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 3.600 EUR po osobi


Detalji o ponudi

Aranžman obuhvata

  • Povratnu avionsku kartu
  • Aerodromske takse
  • Smeštaj na bazi odabrane usluge
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • Troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata

  • Napojnice
  • Individualne troškove putnika
  • Lokalnu taksu u iznosu 25 USD

Važne napomene

VIZA: Državljani R. Srbije koji putuju na Maldive besplatnu vizu važeću za period do 30 dana dobijaju na aerodromu. Potrebna je sledeća dokumentacija: važeća putna isprava, povratna avio-karta, dokaz o posedovanju dovoljno finansijskih sredstava (100 USD plus 50 USD za svaki dan boravka) ili potvrda o uplaćenom turističkom aranžmanu

 

 

Organizator putovanja - SAB Travel

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja