Indija - Kraljevski Radžastan - Maj 2020

Sve sto ste čuli o Indiji je istina i još puno toga, nije dovoljno jedno putovanje niti pet, svaki put ćete želeti da ponovo dodjete i otkrijete drugi kutak ove prelepe, čudnovate i misteriozne zemlje. U njoj su živeli kraljevi, sultani, razbojnici, bila je kolonija, puna je kontrasta jer prakticno iz XIX veka  brzim koracima ulazi u XXI. Ako podjete sa nama imaćete priliku da obiđete velike gradove kao sto je Delhi Džaipur, ali i pustinje kao sto je Puškar, gde se kamile jos uvek šetaju po ulicama, moći ćete da silazite stepenicama u najstariji bunar u Indiji, da se slikate ispred Tadž Mahala, svetski poznatog simbola ljubavi.

 

INDIJA

Kraljevski Radžastan 

 

14 dana - Avionom iz Sofije

 

CENA PAKETA PO OSOBI

OD 1380 EUR

Sa uračunatim izletimaSve sto ste čuli o Indiji je istina i još puno toga, nije dovoljno jedno putovanje niti pet, svaki put ćete želeti da ponovo dodjete i otkrijete drugi kutak ove prelepe, čudnovate i misteriozne zemlje. U njoj su živeli kraljevi, sultani, razbojnici, bila je kolonija, puna je kontrasta jer prakticno iz XIX veka  brzim koracima ulazi u XXI. Ako podjete sa nama imaćete priliku da obiđete velike gradove kao sto je Delhi Džaipur, ali i pustinje kao sto je Puškar, gde se kamile jos uvek šetaju po ulicama, moći ćete da silazite stepenicama u najstariji bunar u Indiji, da se slikate ispred Tadž Mahala, svetski poznatog simbola ljubavi.

PROGRAM PUTOVANJA:

02.05. - 1. Dan - SOFIJA / DŽAJPUR

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Predviđeno vreme leta u13:00h. Po sletanju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

03.05 - 2. Dan - DŽAJPUR 

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet obilazak Džaipu-a, koga zovu Pink City, ružičasti grad po ružičastoj boji kuća u starom delu grada. Sedište kraljevske porodice Radžastana i velikih ratnika koji su branili svoju pustinjsku zemlju od raznoraznih osvajača. Nakon smeštaja u hotel obilazimo ovaj grad koji je spoj modernog tradicionalnog. Popodne je fakultativni izlet do farme slonova. Sve to u njihvim tradicionalnim Tuk Tuk vozilima. Noćenje.

04.05. - 3. Dan - DŽAJPUR

Doručak. Shopping izlazak do najčuvenijih pijaca i tradicionalnih radnji. Popodne je slobodno. Noćenje.

05.05. - 4. Dan - SHAKAVATI – NAWALGARH - MANDAVU

Posle doručka krećemo za Shekavati, Nawalgarh i Mandavu, magična mesta na nekih 200 km od Džaipura magičnih gradova poznatih po živopisno oslikanim palatama i tajanstvenim utvrdjenjima. Mandava je poznata i kao “Umetnička galerija na otvorenom” toliko toga pleni srce i oko u tom gradu. Noćenje.

06.05. - 5. Dan - DŽODPUR

Rano ujutru polazak za Džodpur, put od 7 sati gde ćemo posetiti i  čuvenu tvrdjavu Mehrangarh. Popodne je slobodno u Plavom gradu kako ga zovu po boji njegovih kuća. Noćenje.

07.05. - 6. Dan - PLAVI GRAD

Doručak. Obilazimo “Plavi grad” ujutru i popodne je slobodno. Noćenje.

08.05. - 7. Dan - RANAKRUP – KUMBHALGARH - UDAIPUR

Rani polazak i vožnja od 8 sati gde usput obilazimo hram Ranakpur jain i tvrdjavu Kumbhalgarh. Uveče stižemo u prelepi Udaipur. Smeštaj u hotel. Noćenje.

09.05. - 8. Dan - UDAIPUR

Doručak. Jutarnji obilazak grada. Popodne i uveče je slobodno vreme gde možete iznajmiti čamac na jezeru ili obići neki muzej. Noćenje.

10.05. - 9. Dan - PUSKAR

Doručak. Šest sati vožnje do Puskara, grad oaza na svetom jezeru sa velikim brojem hindu hramova, pun kafića, omladine iz celog sveta. Poseta Brahma hramu, pijaci i ostale znamenitosti grada koji je jedini Bramin gradu na svetu. Noćenje.

11.05. - 10. Dan - AGRA

Doručak. Krećemo ka Agri i usput obilazimo čuveni stepenasti bunar Chand Baori  u selu Abhaneri, koji datira iz perioda između osmog i devetog veka a nazvan je po kralju Raja Chandi. Ovo remek delo indijske kulture je sa 30 m dubine i preko 3500 uskih stepenika u 13 nivoa najdublji bunar ove vrste u Indiji. Poznat je i po filmu o Betmenu koji je tu sniman. Produžavamo do Agra tvrdjave i do grada Agra. Smeštaj u hotel. Noćenje.

12.05. - 11. Dan - TADŽ MAHAL

Doručak. Rano ujutru odlazak u najlepši simbol ljubavi, Tadž Mahal. Posle toga dolazak i obilazak Mathura, rodnog mesta Krišne. Noćenje.

13.05. - 12. Dan - DELHI

Doručak. Rano ujutru stizemo u Delhi i obilazimo grad, Birla Mandir, Humajunova grobnica, Qutab Minar, Pahar Ganj. Popodne je slobodno. Smeštaj u hotel. Noćenje.

14.05. - 13. Dan -  Slobodan dan. Noćenje.

15.05. - 14. Dan Povratak za Sofiju, predvidjen let u 13: 30h. Po sletanju u Sofiju, kraj programa.

 

Termin putovanja Hoteli Početna cena
02.05 / 15.05.2020 Hotel 3* 1380 eur

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski  prevoz na relaciji Sofija / Džajpur / Sofija.

 • Smeštaj u hotelima na bazi noćenja sa doručkom.

 • Uračunati svi transferi na lokalitetu po programu.

 • Troškove organizacije putovanja.

 • Usluge pratioca grupe.

 

CENU ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Transfer Niš / Sofija aerodrome / Niš – 50 eur.

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.

 • Fakultativni izleti.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 •  30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pred polazak.

 

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

 

NAPOMENA:

Program rađen na bazi minimum 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promenama.

U slučaju  otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje aviokompanija. Napominjemo da u slučaju otkaza aviokompanije zadržavaju visok procenat iznosa avio karte.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratilac imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Indiju, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Indije i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Holandiju.
 • Program rađen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja
 • Molimo proverite da li Vaš prtljag je u granicama dozvoljneih dimenzija. Za veći prtljag, ćete morati da izvršite doplatu na aerodromu ukoliko prilikom prijave za let se utvrdi da je Vaš prtljag većih dimenzija od dozvoljneog.
 • Obavezno proveriti u agenciji informacije o dozvoljneom prtljagu na letu (težine, dimenzije torbe, dozvoljna sadržina)

Organizator putovanja TA Aero Turs Nis, licenca kat A20. OTP br.253/2020 od 01.02.2020. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Aero Turs sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 15 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP br.253/2020 od 01.02.2020 godine kategorija licence A20.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja