HURGADA - MART

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sal Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada  idealna destinacija za vaš odmor iz snova.o Dahabsko zaštićeno područje kojim se upravlja zaštićenim resursima.

                                                                                  
         KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4*
 
 
Opis:
 

Lokacija: Hotel King Tut se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa koralnim grebenom, u severnom delu Hurgade, Arabia Road, u blizini El Dahara. Hotel King Tut Aqua Park udaljen 5 km od Sakale i 8 km od aerodroma Hurgada.

 

Sobe: Hotel King Tut Aqua Park ima 135 soba: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, većina soba ima balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaji: Hotel King Tut Aqua Park pored glavnog restorana sa terasom, ima a la carte restoran i bar na plaži, bar pored bazena, u lobiju, orijentalni café, menjačnicu, salon lepote, besplatan wi-fi u zajedničkim prostorijama, servis za pranje i peglanja I prodavnice.

 

Sport i zabava: U sklopu hotela King Tut Aqua Park je spoljašnji bazen (greje se zimi), bazen za decu, aqua park, bilijar, teretana, đakuzi na otvorenom, prostorije za masažu, sauna, sportski tereni na plaži, razni sportovi na vodi, igralište za decu, mini klub. Gosti hotela King Tut Aqua Park bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane, pored bazena i na plaži.

                                                                                
 
 
Cena:
 
 
HAWAII CAESAR PALACE & AQUA PARK
 
 
 
 
Opis:
 
Lokacija: Hotel Caesar Palace Hotel & Aqua Park Resort, pre svega namenjen je porodicama, a prostire se na 50.000 m2, nalazi se u severnom delu Hurgade (El Ayia), na putu prema El Gouni. Plaža hotela Caesar Palace & Aqua Park Resort je peščana, a najvećim delom voda je veoma plitka zbog izražene plime i oseke, mestimično ima korala i preporučuje se nošenje patika za vodu. Hotel Caesar Palace & Aqua Park Resort od centra novog dela Hurgade - Memša udaljen je 22 km, od aerodroma Hurgada 20 km a od starog centra Sakala je 15 km.

Sobe: Hotel Caesar Palace & Aqua Park Resort ima 430 savremeno opremljenih i prostranih soba (standradne sobe 40 m2). Sve sobe u hotelu Caesar Palace imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Caesar Palace & Aqua Park Resort pored glavnog restorana, na raspolaganju su i a la carte restorani italijanski, azijski i restoran orijentalne kuhinje, 6 barova, diskoteka, servis za pranje i peglanje veša i frizerski salon, wi-fi je besplatan u lobiju hotela.

Sport i zabava: Hotel Caesar Palace & Aqua Park Resort za ljubitelje sportskih aktivnosti  nudi i 13 spoljašnjih bazena (zimi se jedan greje), aqua park sa 20 tobogana (12 za odrasle i 8 za decu), teren za odbojku, teren za košarku, bilijar i dečije igralište. U sklopu spa centra hotel Caesar Palace & Aqua Park Resort su sauna, fitnes centar, prostorije za masažu, đakuzi i parno kupatilo. Gostima hotela Caesar Palace & Aqua Park Resort su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži. Za najmlađe goste hotela Caesar Palace & Aqua Park Resort brine se tim animatora u dečijoj igraonici.
 
Cene:
 
 
CORAL BEACH RESORT HURGHADA 4*
 
 
 Opis:

Lokacija: Coral Beach Resort, popularan hotel, pogodan za miran, porodičan odmor, nalazi na samoj obali Crvenog mora u oblasti Sahl Hasheesh. Ima dve plaže ukupne dužine 1200 m, peščanu i koralnu i odvojene su molom. Udaljen je 16 km od centra grada i 13 km od aerodroma.

 

Sobe: Ima 369 soba, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu. Standardne i beach front sobe su veličine 33 m2 a porodične 70 m2.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, u sklopu hotela su i italijanski a la carte restoran  Andiamo,  bar sa pogledom na Crveno more Blue Moon u kome se služe kokteli i lagani obroci, bar pored bazena  Aquarius i bar na plaži Infinity. Domaca vina se serviraju u čašama samo u vreme ručka i večere u glavnom restoranu, i tokom večere u Andiamo, italijanskom restoranu. Od dodatnih sadržaja, gostima je na raspolganju diskoteka, letnja pozornica, igraonica, frizerski salon, prodavnice, menjačnica, internet centar u lobiju i salon lepote. 

 

Sport i zabava: Za ljubitelje sportske razonode Coral Beach Reosrt u ponudi ima: 2 spoljašnja bazena, 2 teniska terena, bilijar, odbojku na plaži, sportove na vodi, ronilački centar i skromniji spa centar. Najmlađim gostima namenjeno je posebno igralište, dečiji deo bazena i animacija. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i ležaljke, pored bazena i na plaži, bez doplate.

 

Cene:

 

 

 
HILTON HURGHADA PLAZA 5*
 
 
 
Opis:
 
Lokacija: Luksuzan hotel Hilton Hurghada Plaza, renoviran u potpunosti i otvoren krajem 2019.godine, nalazi se u severnom delu Hurgade, na spostvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 8 km od Sakale i Marine i 13 km od aerodroma. 

Sobe: Svih 495 moderno dizajniranih soba ima kupatilo, fen, TV, wi-fi, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu i čaj. U ponudi hotela su 3 kategorije soba: deluxe (33 m2), superior (44 m2) i premium (44 m2).  Istovetno opremljene, deluxe i superior sobe su sa prelepim pogledom na more, sa velikim prozorom od poda do plafona ili sa balkonom. Premium sobe su izdvojene u bočnom delu hotela, bliže plaži, drugačijeg dizajna, luksuznije opremljene.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, Rostrata, hotel ima 2 a-la carte restorana, Lophelia-mediteranski i azijski, nekoliko barova, od kojih se izdvajaju: bar u lobiju, swim-up bar, bar na plaži, pored bazena i bar u hotelskoj marini. Od dodatnih sadržaja i usluga gostima su na raspolaganju wi-fi u celom resortu, menjačnica, prodavnice, rent-a-car, salon lepote i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sklopu hotela Hilton Hurghada Plaza su 2 spoljašnja bazena za odrasle i dečiji bazen sa nekoliko tobogana prilagodjenih za decu nižeg uzrasta (sva tri bazena koja se greju zimi), tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitnes centar i animacija. Za relaksaciju gostima je na raspolaganju i savremeno opremljen spa centar (parno kupatilo, sauna đakuzi, prostorije za razne tretmane i masaže). Mini klub i igralište uz animaciju za najmlađe goste. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, pored bazena i na plaži.
 
 
Cene:
 
 
 
SHERATON SOMA BAY RESORT 5 *
 
 
 
 
Opis:
 
 
 
DVOJE DECE DO 13 god. BESPLATAN boravak za rezervacije do 28.02.

 

Lokacija: Luksuzni, prostrani kompleks Sheraton Soma Bay Resort, izgrađen je po ugledu na hram Karnak u Luksoru. Nalazi se na sopstvenoj, peščanoj (800 m), raskošno opremljenoj plaži zaliva Soma Bay. U sklopu hotela je i akva park. Udaljen je 45 km od aerodroma i 51 km od centra Hurgade.

Sobe: Hotel se sastoji od glavne trospratne i 2 jednospratne zgrade u kojima je raspoređeno 326 prostranih soba. Sve sobe Sheraton Soma Bay Resorta imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, terasu/ balkon/verandu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, Sheraton Soma Bay Resort ima i nekoliko a la carte restorana, nekoliko barova, u lobiju, pored bazena i na plaži, internet, diskoteku, prodavnicu, menjačnicu i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sastavu Sheraton Soma Bay Resorta su 3 spoljašnja bazena za decu i odrasle (2 se zimi greju), 2 teniska terena, stoni tenis, bilijar, pikado, tereni za odbojku na plaži, staza za trčanje i savremeno opremljenu teretanu. U sklopu spa centra su prostorije za masažu, razne tretmane i saune. Na prelepoj peščanoj plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi a u blizini su poznati golf tereni Cascades. Ponudu Sheraton Soma Bay Resorta za najmlađe čine bazen, dečiji klub i igralište. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.Ulaz u Aqua Park uz doplatu (cenu proveriti u agenciji).

 Cene:
 
 
OLD PALACE  5*
 
 
Opis:
 

Lokacija: Old Palace Resort se nalazi u zalivu Sahl Hasheesh, na sopstvenoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Hurgadi. Udaljen je 18 km od aerodroma i 23 km od Sakale, centra Hurgade.

 

Sobe: Hotel Old Palace Resort raspolaže sa 292 moderno uređene sobe raspoređene u glavnoj i tri aneks zgrade. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, aparat  za čaj i kafu, sef, internet, mini bar, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Old Palace Resort pored glavnog restorana Piazza Grande su i 3 a la carte restorana (italijanski, orijentalni i restoran na plaži) i 3 bara, internet centar, prodavnice i servis za pranje i peglanje.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Old Palace Resort su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, dečiji bazen, teren za odbojku na plaži, pikado, bilijar, teniski teren, spa (sauna, đakuzi na otvorenom, parno kupatilo, prostorije za masažu i razne tretmane i fitnes centar). Gostima hotela Old Palace su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani, pored bazena i na plaži, bez doplate.

 

Cena:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja