PROSLAVA 8. MART 

HOTEL NAIS
 

 

 

Zadovoljstvo nam je da Vam najavimo svečanu večeru povodom Dana žena koja će biti održana u Hotelu Nais 8. marta, u sali Konstantin.  

Bogati švedski sto, pripremljen od strane profesionalnog osoblja Hotela Nais, na čelu sa šefom kuhinje, zadovoljiće sva Vaša čula. Od hladnih predjela, toplih predjela, više vrsta glavnog jela, do deserta uživaćete u svakom trenutku provedenom u našem hotelu.

Potrudili smo se da za Vas priredimo nezaboravno veče, i sa tim u vezi odabrali najbolji muzički program. Uživaćete u hitovima naše muzičke zvezde Miroslava Ilića i benda koji će ga pratiti tokom cele večeri.

Verujemo da će Hotel Nais biti i Vaš izbor.

Cena karte obuhvata i večeru koja će biti u vidu švedskog stola.

Piće će biti naplaćeno po učinku.

Cena karte 27€

Pored toga Hotel Nais raspolaže sa smeštajnim jedinicama za više od 250 osoba. Ukoliko ste zainteresovani možemo Vam ponuditi paket koji obuhvata:

- Noćenje u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama

- Kasniji doručak

- Proslava 8. marta u sali Konstantin sa večerom na bazi švedskog stola

- Muzički program - gostovanje Miroslava Ilića

- Korišćenje spa centra u okviru radnog vremena (8:00 - 22:00)

Cena paketa: 80€

GALERIJA

Hotel Nais se nalazi u neposrednoj blizini autoputa Niš-Beograd (E-75) nedaleko od petlje Niš, gde se odvajaju autoput za Sofiju i Skoplje. Pristup našem kompleksu omogućen je iz oba pravca autoputa.

Udaljen je svega 7 kilometara od centra Niša, dok je aerodrom „Konstantin Veliki“ udaljen 5 kilometara.

Zbog svoje izuzetne lokacije, Hotel Nais je u protekle tri decenije postao popularno mesto za odmor tranzitnih turista, na putu između Zapadne Evrope, Grčke i Turske, kao idealno mesto za pravljenje predaha, prenoćište i odmor u prijatnom ambijentu.

Info i rezervacije na: +38163 484 632 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja