Lisabon iz Sofije od 380 eur

 

 

 

LISABON

 

- GLAVNI GRAD PORTUGALIJE –

 

5 DANA – AVIONOM IZ SOFIJE

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan 17.04.SOFIJA LISABON

Dolazak na aerodrom Sofija dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Po sletanju u Lisabon, panoramski obilazak Lisabona sa vodicem na srpskom jeziku; trgova Pombal, Restauradores, Rosio i Komercio; najstariji i po mnogima najlepši kvart grada – Alfama sa izvanrednim pogledom na tvrđavu Svetog Đorđa, rezidenciju portugalskih kraljeva; luksuzan kvart Belem na obali reke Težo; Manastir Sv. Žeronima, vrhunsko delo kasnogotičke manuelske arhitekture, kule Belem za koju su bili vezivani brodovi koji su kretali u velika svetska otkrića; ogroman spomenik Velikim otkrićima, podignut u čast 500 godina od smrti Henria Moreplovca... Smestaj u hotel. Slobodno vreme ili odlazak na fado vece. Noćenje.

2. dan 18.04. LISABON

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili Fakultativni celodnevni izlet  do Sintre, Kabo da Roka, Kaškaiša i Eštorila. Po dolasku u Sintru, obilazak Nacionalne palate, bivše letnje rezidencije portugalskih kraljeva, danas pod zaštitom UNESCO. Slobodno vreme. Nastavak vožnje do najzapadnije tačke evropskog kontinenta Kabo da Roka sa neverovatnim pogledom na strmu, kamenitu obalu Atlantika. U nastavku obilazak čuvenih letovališta lisabonske rivijere Kaškaiša i Eštorila. Povratak u Lisabon. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 19.04. LISABON

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili Fakultativni celodnevni izlet  za Arrabidu. Odlazak preko mosta 25.april… Obilazak svetiliste Cristo Rei, poseta vinariji Fonseca (uz degustaciju ), odlazak na Sesimbru mesto na moru gde se daje slobodno vreme za rucak. Nastavlja se put kroz planinu Arrabidu uz foro pauzu I prolazi se dalje kroz grad Setubal I vraca se do Lisabona preko mosta Vasco da Gama. Slobodno vreme. Nocenje.

4. dan 20.04. LISABON

Slobodan dan za odmor I individualne aktivnosti. Nocenje.

5.dan 21.04. LISABON - SOFIJA

Dorucak. Napuštanje hotela. Organizovan transfer do aerodroma. Polazak aviona za Nis.

 

Termin putovanja

Hotel

Cena

17/21.04.2018.

HOTEL 3*

OD 380 €

ARANŽMANA OBUHVATA:

-Povratni avionski prevoz na relaciji Sofija/Lisabon/Sofija sa kompanijom Wizzair (uključen ručni prtljag I ap taxe)

-Smeštaj u hotelu 3*u Lisabonu na bazi 4 noćenja sa doruckom

- usluge pratioca grupe

- troskove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

- fakultativne programe

- transfer Nis / Sofija / Nis 10€

- transfer aerodrome Lisabon/ hotel / aerodrome Lisabon 15 €

-Medjunarodno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

-Gradsku komunalnu taksu za Lisabon (placa se na recepciji hotela)

 

USLOVI PLAĆANJA:

50% prilikom rezervacije, ostatak do 10 dana pred polazak

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

Panoramski obilazak grada sa vodicem na srpskom jeziku – 25 € odrasli / 20 € deca

Sintra, Kabo Da Roka, Kaškaiš i Eštoril - 40 € odrasli / 35 € deca (U cenu nije uključena ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri )

Celodnevni izlet Arrabida – 40 € odrasli / 35€ deca.

Fado veče - 50 € odrasli / 45 € deca

 

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:

Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 20 PLATIVIH PUTNIKA).

Prijave za fakulativne izlete vrše se isključivo u agenciji uz prijavu za aranzman..

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

• Prijava za putovanje podrazumeva kupovinu avio karata koje ne podlezu refundaciji.
• Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
• Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Portugaliji I Italiji, da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
• Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će se tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
• Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.U.P Srbije o uslovima ulaska i boravka na destinaciji.
• Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta , kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče u trenutku izrade programa.

• Molimo proverite da li je Vaš prtljag u granicama dozvoljenih dimenzija (55 X 40 X 20 cm.)(tezina 10kg).

 

Organizator putovanja TA” Aero Turs Nis”, licenca kat. OTP br.45 od 2013. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije “Aero Turs Nis” sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika.

SVAKO NEPOSEDOVANJE BOARDING KARTE ILI KASNJENJE NA LET, PODLEZE DOPLATAMA I AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST.

 

 

     

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja