Items filtered by date: Tuesday, 09 April 2019

Apartmani HRISTOS, nalazi se u samom centru Sivirija na 10m od plaže I  40m od doka. Poseduju četvorokrevetne apartmane i studija, dvokrevetna, trokrevetna. Apartmani u svom sastavu imaju kuhinju,osnovno posuđe, kupatilo,2-4 standardna ležaja, TV, klimu, garniture za sedenje na terasama,sa prvog I drugog sprata se vidi bocni pogled na more I prelepi zalazak sunca. Apartmaniimaju dnevnu i spavaću sobu sa po 2 ležaja. Promena posteljina se vrši na 5 dana. U apartmane se ulazi prvog dana posle 13 h  a apartmani se napuštaju zadnjeg dana do 9h. U apartmanima može boraviti najviše 4 odrasle osobe i jedno dete do 8 godina. Svi apartmani imaju svoj zaseban ulaz. Odmah pored vile se mogu parkirati automobili na slobodnom prostoru. Napomena:  apartmani imaju manju spavaću sobu sa francuskim ležajem u kojoj se nalazi klima i dnevni boravak gde je kuhinja sa 1 ili 2 singl ležaja, iz dnevne sobe je izlaz na terasu. Apartmani u prizemlju su u nivou dvorišta AC gratis.  Wi-Fi gratis.

Published in Siviri

Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara. Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni. Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120x190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Published in Siviri

Vila se nalazi na udaljenosti od oko 80 metara od plaže. Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi i kauč na razvlačenje u trpezarijskom delu), apartmanima za smešta četiri osobe (grčki bračni i standardni krevet u spavaćoj sobi i kauč na razvlačenje u trpezarijskom delu) i apartmanima za smeštaj pet odraslih osoba (grčki bračni i standardni krevet u spavaćoj sobi i rasklopivi kauč u trpezarijsko kuhinjskom delu). Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su na prvom i drugom spratu vile i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Polihrono

Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 30 metara od plaže. Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe (tri standardna kreveta u spavaćoj sobi) i apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (dva standardna u spavaćoj sobi i dva standardna kreveta u kuhinjskom delu). Svi apartmani su klimatizovani, smešteni su u prizemlju i na prvom spratu i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Polihrono

Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 50 metara od plaže. Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe na prvom spratu (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu), duplex apartmanima predviđenim za smeštaj šest odraslih osoba na drugom spratu vile (dve spavaće sobe, obe sa grčkim bračnim i standardnim krevetom), dok se u niskom prizemlju nalaze lepo uređeni apartmani izgrađeni 2015. godine, predviđeni za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu). Vila je odličan izbor za porodice sa decom. Svi apartmani su klimatizovani (bez doplate) i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Polihrono
Page 1 of 3

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja