Items filtered by date: Friday, 05 April 2019

Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta) i studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet). Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na drugom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Pefkohori

Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe (tri standardna kreveta) i četiri osobe (grčki bračni krevet i dva standardna kreveta). Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su u prizemlju i na prvom spratu vile i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Pefkohori

Vila raspolaže apartmanima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta) i apartmanima predviđenim za tri osobe (spavaća soba sa bračnim i standardnim krevetom ili tri standardna kreveta ili spavaća soba sa bračnim ili dva standardna, dok je treći krevet u kuhinji). Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na visokom prizemlju i na drugom spratu i poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC  i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Pefkohori

Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve i tri osobe (grčki bračni i standardni krevet ili tri standardna kreveta). Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu i poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC  i terasu sa garniturom za sedenje.

Published in Pefkohori

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja