BERLIN OD 175€

 

 

 

BERLIN

 

- GLAVNI GRAD NEMAČKE –

 

5 DANA – AVIONOM IZ NIŠA

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

       1.dan  NIŠ – BERLIN/SCHONEFELD

Dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” dva sata pre poletanja aviona. Okupljanje ispred predstavnistva “AeroTursa”. Čekiranje za let. Po sletanju u Berlin, individualni transfer do Berlina. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan Doručak.Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poludnevna pešačka tura kroz Berlin sa vodičem:
    East side galerija – BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, zgrade nemačke vlade, Tiergarten, Postdamer Platz …. Slobodno popodne u centru grada. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
    3. dan Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonice savezne države Brandenburg. Obilazak uz pratnju vodiča I voznja autobusom  Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Frederiha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata), Marbel palata… Povratak u Berlin. Slobodno popodne. Noćenje.
  2. dan Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno “Tropical Island” najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima i svim ostalim pratećim sadržajima koje turisti mogu naći na pravim tropskim ostrvima. Noćenje.

   5.dan BERLIN/SCHONEFELD-NIŠ

Dorucak. Napuštanje hotela. Individualni transfer do aerodroma. Polazak aviona za Niš.

 

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

25.02./01.03. 2018.

HOTEL 3*

              od 175 €

DINARSKI DEO ARANZMANA: 2.990 DINARA

 

ARANŽMANA OBUHVATA DEVIZNI + DINARSKI DEO:

-Povratni avionski  prevoz na relaciji Niš-Berlin/Schonefeld-Niš sa kompanijom Ryan Air (uključen ručni prtljag do 10kg I ap taxe)

-Smeštaj u hotelu  3*u Berlinu  na bazi 4 noćenja  sa doruckom

- razgledanja i obilaske prema programu,

- usluge pratioca grupe,

- troskove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

- Individualni transfer (preporuka grupni povratni transfer autobusom od aerodroma do hotela po ceni od 20 eur po osobi na bazi minimum 25 prijavljenih  putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promeni.)

- fakultativne programe,City tour -  Pesacka tura kroz Berlin  (trajanje oko 5 sati )20€, Potsdam 30 eur, Tropical island 37 eur ( cena podrazumeva samo ulaznicu bez prevoza) Za ovaj izlet koristi se javni prevoz I karta se placa u prevozu.

-Medjunarodno zdravstveno osiguranje  PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

-Gradsku komunalnu taksu za Berlin I okolinu (placa se prilikom rezervacije u agenciji 4 € po danu)

40% prilikom rezervacije, ostatak do 10 dana pred polazak

 

OPŠTE NAPOMENE:
• Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u R.Nemačkoj, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
• Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u R.Nemačkoj
• Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
• preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.
• Molimo proverite da li Vaš prtljag je u granicama dozvoljneih dimenzija. Za veći prtljag, ćete morati da izvršite doplatu na aerodromu ukoliko prilikom prijave za let se utvrdi da je Vaš prtljag većih dimenzija od dozvoljneog.
• Obavezno proveriti u agenciji informacije o dozvoljneom prtljagu na letu (težine, dimenzije torbe, dozvoljna sadržina)

NAPOMENA ZA FAKULTATIVE:

Prijava za fakultativne izlete se vrsi prilikom prijave za putovanje. Rezervacija odnosno uplata je moguca tokom isplate aranzmana.

Minimalan broj putnika za realizovanje fakultativa je 20 putnika. U slučaju manjeg broja putnika i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za fakultativni izlet ,  organizator će radi ekonomičnosti, izlet organizovati javnim gradskim odnosno međugradskim prevozom (autobus ili voz), i sa novom cenom upoznati zainteresovane putnike, koji nisu u obavezi i da je private.

 

Organizator putovanja TA Aero Turs, licenca kat. OTP br.45 od 2013. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Aero Turs sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja