Amsterdam avionom iz Niša!

 

 

 

AMSTERDAM  

 

   5 dana – AVIONOM IZ NIŠA

Oproštajni let na liniji: Niš - Eindhoven - Niš. (Od aprila se ukidaju letovi iz Niša za Holandiju.)

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  NIŠ – EINDHOVEN / AMSTERDAM

Dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” dva sata pre poletanja aviona.

 Čekiranje za let. Po sletanju u Eindhoven, transfer do Amsterdama. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan AMSTERDAM

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i ”Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenadjeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Po završetku vožnje, preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih  amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova.  Noćenje.

  1. dan AMSTERDAM / ROTERDAM

Slobodno vreme za istraživanje grada ili fakultativni odlazak vozom do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i najrazličitijim zgradama podseća na grad iz SI-FI filmova iz budućnosti…Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Povratak u Amsterdam. Uveće obavezno posetite Rembrandt plein, trg na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Slobodno vreme. Noćenje.

4 dan AMSTERDAM

Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača..Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi. Noćenje.

5.dan AMSTERDAM/EINDHOVEN-NIŠ

Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Polazak aviona za Niš.

 

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

07 mart/11 mart 2018

Hotel 3*

               320 €

Dinarski deo aranzmana: 7.990,00 dinara ( deo aranzmana za avio kartu koji je podlozan promeni u zavisnoti od momenta kada se rezervise aranzman )

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima + dinarski deo, po osobi i cena je sklona promeni zavisno od datuma rezervacije!

 

CENA ARANŽMANA DINARSKI + DEVIZNI DEO OBUHVATA:

- Povratni avionski  prevoz na relaciji Niš-Eindhoven-Niš sa kompanijom Wizzair

  (uključen ručni prtljag I ap taxe dimenzije 42x32x25)

- Smeštaj u hotelu  3*u Amsterdamu  na bazi 4 noćenja  sa doruckom

- Povratni transfer Eindhoven / Amsterdam

- Troškove organizacije putovanja

- Usluge pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje  PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

- Gradsku komunalnu taksu za Amsterdam I okolinu placa se na recepciji hotela

- Fakultativen izlete ( Hag, Seveningen, Roterdam 40€, Holandsko selo Zaanse Schaans 40€, Plovidba kanalima Amsterdama 15€ ) Minimalan broj za fakultativne izlete je 25 prijavljenih. Ukoliko je manji broj prijavljenih cene fakultativnih izleta su sklone promeni.

 

  USLOVI PLAĆANJA:

           30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pred polazak

 

  NAPOMENA:

 Program radjen na bazi minimum 15 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promenama

          U slucaju  otkaza aranzmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija. Napominjemo da u slucaju otkaza aviokompanije zadrzavaju visok procenat iznosa avio karte.

                 U slucaju otkaza od strane putnika, na devizni deo primenjuju se Opsti uslovi organizatora, T.A. Aeroturs.

 

 

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja