AMSTERDAM - 08.Mart 2019

 

AMSTERDAM

 

 

 

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

04.03. - 1.dan SOFIJA / AMSTERDAM

Dolazak na aerodrom u Sofiji dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let HV5740 u 20:00h. Po sletanju u Amsterdam transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

05.03. - 2. dan AMSTERDAM

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i ”Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenadjeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Po završetku vožnje, preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih  amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova Noćenje.

06.03. - 3. dan AMSTERDAM / ROTERDAM

Slobodno vreme za istraživanje grada ili fakultativni odlazak vozom do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i najrazličitijim zgradama podseća na grad iz SI-FI filmova iz budućnosti…Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Povratak u Amsterdam. Uveće obavezno posetite Rembrandt plein, trg na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Slobodno vreme. Noćenje.

07.03. - 4 dan AMSTERDAM / ZAANSE SCHANS

Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača..Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi. Noćenje.

08.03. - 5.dan AMSTERDAM/EINDHOVEN-NIŠ

Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska transfera na aerodrom. Polazak aviona za Sofiju. Let HV5739 u 17:50h.

 

 

 

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

04 mart/08 mart 2019

Hotel 3*

              329€

Dinarski deo aranzmana: 9.900,00 dinara

( deo aranzmana za avio kartu koji je podlozan promeni u zavisnoti od momenta kada se rezervise aranzman )

 

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima + dinarski deo, po osobi i cena je sklona promeni zavisno od datuma rezervacije!

CENA ARANŽMANA DINARSKI + DEVIZNI DEO OBUHVATA:

- Povratni avionski prevoz na relaciji Sofija/Amsterdam/Sofija sa kompanijom Transavia

(uključen ručni prtljag do 10kg)

- Smeštaj u hotelu 3*u Amsterdamu na bazi 4 noćenja (hoteli u ponudi Piet Hein, hotel Atlas, ili hotel iste kategorije tacan hotel znace se 7 dana pre puta )

- Povratni transfer aerodrome/hotel/aerodrom

- Troškove organizacije putovanja

- Usluge pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Transfer Nis / Sofija aerodrom / Nis – 35 eur

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

- Gradsku komunalnu taksu za Amsterdam I okolinu placa se na recepciji hotela

- Fakultativni izleti ( Hag, Seveningen, Roterdam 60€, Holandsko selo Zaanse Schaans 50€, Plovidba kanalima Amsterdama 18€ ) Minimalan broj za fakultativne izlete je 20 prijavljenih. Ukoliko je manji broj prijavljenih cene fakultativnih izleta su sklone promeni.

 

USLOVI PLAĆANJA:

30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pred polazak

 

NAPOMENA:

Program radjen na bazi minimum 20 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promenama

U slucaju otkaza aranzmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio

kompanija. Napominjemo da u slucaju otkaza aviokompanije zadrzavaju visok procenat iznosa avio karte.

U slucaju otkaza od strane putnika, na devizni deo primenjuju se Opsti uslovi organizatora, T.A. Aeroturs.

 

OPŠTE NAPOMENE:
Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u R.Nemačkoj, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
• Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u R.Nemačkoj
• Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
• preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.
• Molimo proverite da li Vaš prtljag je u granicama dozvoljneih dimenzija. Za veći prtljag, ćete morati da izvršite doplatu na aerodromu ukoliko prilikom prijave za let se utvrdi da je Vaš prtljag većih dimenzija od dozvoljneog.
• Obavezno proveriti u agenciji informacije o dozvoljneom prtljagu na letu (težine, dimenzije torbe, dozvoljna sadržina)

 

Organizator putovanja TA Aero Turs, licenca kat. OTP br.45 od 2013. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Aero Turs sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 

 

 

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

  

     

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja