STOKHOLM - Februar 2020

 

STOKHOLM U FEBRUARU

 

Stokholm predstavlja jedan od najlepših gradova Evrope... Glavni je grad Kraljevine Švedske i u njemu živi oko 2 miliona stanovnika. Zbog svog položaja na istočnoj obali Švedske, u jednom zalivu Baltičkog mora u kojem se nalaze brojna ostrva, Stokholm još zovu i Venecijom severa. Grad je frekventnim feri linijama odlično spojen sa ostrvom Gotland i Finskom tako da je relativno brzo moguće otići i do Helsinkija. Stokholm su osnovali stari Normani i dugo vremena je bio prestonica njihovog kraljevstva. Danas je to grad čudesne lepote i sjajnih kulturno-istorijskih spomenika...U Stokholmu treba videti: Kraljevsku palatu- zvaničnu rezidenciju švedskih monarha, Kraljevsku Operu- jednu od najvećih kuća ovog tipa na svetu, Gotland Teatar, umetničku četvrt Skansen, najstariji deo grada poznat kao Riddarholemen, itd...

DAN 1 - 11.02 - Niš - Stokholm 
Okupljаnje grupe dva sata  pre polaska na niškom aerodromu. Let za Stokholm, predvidjeno vreme leta u 20:00h. Sletanje u Stokholm, u 22.45h, transfer do Stokholm-a. Javni prevoz do hotela. Smeštaj. Noćenje.

DAN 2 - 12.02 - Stokholm
Odjava iz hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili Fakultativno razgled grada sa vodičem, koji se prostire na 14 ostrva: Gamla stan, Kraljevskai palata, jedna od najvećih u svetu, trgovi Slottsbacken i Stor torget, gradska većnica Stadshuset, Crkva Storkikan-najstarija u Stokholmu; crkva Riderholmkirken-kraljevska grobnica, Konserthuset- mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade, U 17:30 h polazak ispred hotela I odlazak na brod za ostrvo Aland. Smestaj u 1/4 kabinama na brodu. Uživajte u arhipelagu tokom krstarenja tokom noći na brodu. Naći ćete razne restorane sa internacionalnom kuhinjom, odličnu free shop  kupovinu, welnes I spa svetske klase i odličnu zabavu. Na brodu se možete zabavljati celu noć! Zabava uključuje rok grupe, kantautore, mađioničari i međunarodne zvezde. Zajedno daju sve od sebe da vam krstarenje postane nezaboravno iskustvo.

DAN 3 - 13.02 - Stokholm
Dorucak ujutru u 07:00h izlazak na ostrvo radi krace setnje I povratak na brod. Plovidba nazad do Stokholma. Po dolasku cekiranje u hotel. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno obilazak Kraljevske palate Drottningholm Palace. Po zavrsetku izleta slobodno popodne. Noćenje.

DAN 4 - 14.02 - Stokholm
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili Fakultativni odlazak do ostrva Djurgarden. Ostrvo Djurgarden (Djurgården) je muzej na otvorenom. Tu ćemo imati mogućnost da vidimo Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken), Slobodno popodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5 - 15.02 - Stokholm - Niš

Odjava iz hotela. Slobodno vreme u Stokholmu za individualna razgledanja, obilaske i šoping. Transfer do aerodorma u popodnevnim časovima. Let za Niš u 17h. Po sletanju kraj programa.

.

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

 

11.02 - 15.02.2020.

 

HOTEL 3*

First minute od

389€

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. 

Aranžman obuhvata:

* Avioprevoz Niš - Stokholm - Niš (podrazumeva aerodromske takse , ručni prtljag dimenzija 40*23*20cm ) - kabinski prtljag dimenzija 55*40*25 cm do 10 kg – uz doplatu 28 eur

* 3 noćenja u hotelu sa 3* u širem centru Stokholma ili okolini, u 1/2

* 1 nocenje na brodu u unutrašnjim kabinama za 4 osobe i uključen doručak (izbor druge kabine uz doplatu u zavisnosti od izbora)

* transfer aerodrom / centralna stanica / aerodrom

* usluge organizacije putovanja

* usluge pratioca grupe

Aranžman ne obuhvata:

        * doplata za doručak u hotelu 10 eur dnevno

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* Fakultativno razgledanje i pešačka tura 25 €

* ostrvo Djurgarden (bez ulaznica za muzeje) 30 €

* Kraljevska palata Drottningholm – 35 € sa ulaznicom

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Minimalni broj putnika za realizaciju faklutativnh izleta je 20U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za odlazak na izlet, agencija ima pravo da ponudi: organizovanje izleta javnim gradskim prevozom ili veću cenu fakultativnih izleta, koju putnik ima pravo da NE prihvati, bez ikakvih troškova.
Agencija ima pravo da organizuje izlete i transfere javnim gradskim prevozom.

Popusti i doplate:

Doplata za jednokrevetnu sobu je 70% od deviznog dela aranžmana.

NAPOMENA: 
Rezervacija fakultativnih izleta potrebna je prilikom prijave za aranžman a isplata je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.
Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

OPŠTE NAPOMENE:

  • Prijava za putovanje podrazumeva kupovinu avio karata koje ne podlezu refundaciji.
  • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
  • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
  • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Švedskoj, da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
  • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će se tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
  • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.U.P Srbije o uslovima ulaska i boravka na destinaciji.
  • Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta , kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče u trenutku izrade programa.

NAPOMENA:

            Važno: U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, za avio kartu primenjuje se tarifa otkaza koje propisuje avio kompanija. Napominjemo da s obzirom na nisku cenu avio karte, u slučaju otkaza aranžmana, avio kompanija zadržava znatan deo uplate.   

Organizator putovanja TA” Aero Turs Niš”, licenca kat. OTP br.45 od 2013. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije “Aero Turs Niš” sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika.

       

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja