STOKHOLM u maju

 

STOKHOLM U MAJU

 

DAN 1.četvrtak,16.05./Stokholm
Okupljаnje grupe dva sata  pre polaska na niškom aerodromu. Let za Stokholm u 20:10h. Sletanje u Stokholm, u 22.55h, transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

DAN 2. petak, 17.05./ Stokholm
Doručak. Fakultativno razgled grada sa vodičem, koji se prostire na 14 ostrva: Gamla stan, Kraljevskai palata, jedna od najvećih u svetu, trgovi Slottsbacken i Stor torget, gradska većnica Stadshuset, Crkva Storkikan-najstarija u Stokholmu; crkva Riderholmkirken-kraljevska grobnica, Konserthuset- mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade, dvorac Drotningholm-rezidencija kraljevske porodice….Fakultativni odlazak do ostrva Djurgarden. Ostrvo Djurgarden (Djurgården) je muzej na otvorenom. Tu ćemo imati mogućnost da vidimo Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken), Slobodno popodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. subota, 18.05./ Stokholm – krstarenje
Doručak. Slobodan dan u Stokholmu, predviđen za obilaske muzeja, šoping…..Moguć fakultativni izlet do Drottningholm kraljevske palate. Transfer do luke u popodnevnim časovima. Ukrcavanje na brod u izabrane kabine. Isplovljavanje ka Helsinkiju u 16:30h. Dnevno-noćna plovidba uz mogućnost korišćenja sadržaja na brodu (fakultativno) spa, sauna, restorani, bioskop, šoping centri…

DAN 4. nedelja, 19.05./Helsinki
Doručak. Uplovljavanje u glavni grad Finske, Helsinki, oko 10h. Odlazak na panoramski razgled grada: Parlament, Opera, Gradsko veće, katedrala, Nacionalni muzej, crkva u kamenu Temppeliaukio, koncertna dvorana Finlandia, pravoslavna Crkva Uspenja, najveća u severnoj Evropi…… Slobodno popodne u Helsinkiju. Povratak na brod. Isplovljavanje u 17.30h. Plovidba ka Stokholmu. Tokom plovidbe na raspolaganju su šoping centri na brodu, bioskop, restorani, spa centar (fakultativno).

DAN 5. ponedeljak, 20.05./ Stokholm
Uplovljavanje u Stokholm u 10h. Slobodno vreme u Stokholmu za individualna razgledanja, obilaske i šoping. Transfer do aerodorma u popodnevnim časovima. Let za Niš u 17h. Po sletanju transfer do Beograda i drugih gradova u Srbiji.

Kraj programa.

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

 

16.05.-20.05.2019.

 

HOTEL 3*

od 199 €

Dinarski deo aranzmana: 7.100 dinara

 

Aranžman seplaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Dinarski deo aranžmana: 6.100,00 dinara ( deo aranžmana za avio kartu koji je podložan promeni u zavisnoti od momenta kada se rezerviše aranžman )

 

Aranžman obuhvata:

* Avioprevoz Niš-Stokholm-Niš (din. deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno I podrazumeva aerodromske takse I kabinski prtljag dimenzija 40*30*20cm )

* 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*  u širem centru Stokholma ili okolini, u 1/2

* 2 noćenja, u brodskim 1/4 kabinama (economic) sa doručkom.

* usluge organizacije putovanja

* usluge pratioca grupe

Aranžman ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* doplatu za večeru u hotelu i na brodu,

* ulaznice za mesta koja se posećuju,

* troškove transfera od aerodroma do hotela  20€ po pravcu. Moguće je organizovati i shuttle busom, u slučaju da grupa broji manje od 20 putnika.

* panoramsko razgledanje I pešačka tura 30 €

* ostrvo Djurgarden (bez ulaznica za muzeje) 15€

* Kraljevska palata Drottningholm – oko 30€ sa ulaznicom

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

* doplate za drugi tip kabina na brodu (standard, large, premium sa balkonom, suite..)

Minimalni broj putnika za realizaciju faklutativnh izleta je 20U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za odlazak na izlet, agencija ima pravo da ponudi: organizovanje izleta javnim gradskim prevozom ili veću cenu fakultativnih izleta, koju putnik ima pravo da NE prihvati, bez ikakvih troškova.
Agencija ima pravo da organizuje izlete i transfere javnim gradskim prevozom.

Popusti i doplate:

Doplata za jednokrevetnu sobu je 70% od deviznog dela aranžmana.

Popust za treću osobu u sobi je 10€ i ona spava na pomoćnom ležaju na rasklapanje.

NAPOMENA: 
Doplate na avio letu  (prtljag, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrste sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate.
Rezervacija fakultativnih izleta potrebna je prilikom prijave za aranžman a isplata je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.
Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

       

 

 

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja