Items filtered by date: Wednesday, 11 September 2019

Maroko

11 Sep 2019

"Ako želite avanturu, ovde ćete je naći"

Vodimo vas u mističnu zemlju na raskršću Evrope i Afrike, u kojoj ćete jednako biti očarani snagom Atlantika, dinama i zelenim oazama nepregledne Sahare, ali i snežnim vrhovima Atlas planina… Maroko, kraljevina bogatog kulturnog nasleđa, istorije i tradicije. Zemlja različitosti, osmeha, boja, aroma, ukusa…

Published in Daleke destinacije

Meksiko i Kuba

11 Sep 2019

Viva Mexico! Zamislite da izgovarate ovu poznatu rečenicu dok šetate jednim od najvećih gradova sveta ili dok pijuckate tekilu, a marijači vam sviraju vesele tonove popularne pesme - El mariachi loco. Možda ćete pak ovo pomisliti dok koračate stazama drevnih naroda koji su pisali istoriju Meksika ili posmatrajući tekovine španske, kolonijalne arhitekture. U jedno smo sigurni, ovo ćete veselo izgovoriti uživajući u čarima Kariba. Peščane plaže, tirkizno more, palme i šum mora. Dobrodošli u raj! Taman kad pomislite da lepše od toga ne može i da ste već videli sve, selimo se u Havanu, autentičnu prestonicu Kube. Uz priče o Che Guevari i revoluciji, salsu, mojitu, nasmejane domaćine i nepregledna polja duvana i kafe, vaš utisak o ovom delu sveta će biti potpun.

Published in Daleke destinacije

Japan

11 Sep 2019

Svetska metropola Tokio, brzi i tačni japanski vozovi ili tradicionalni Kjoto i njegovi hramovi? Beličaste latice trešnje ili bronzane nijanse javora,  mistične gejše koje sitnim koracima nestaju niz ulicu ili neustrašivi samuraji? Ispijanje zelenog čaja ili možda suši? Koja god da Vam je prva asocijacija na Japan, niste pogrešili.  Sve ovo ali i mnogo više čini Japan jednom od najzanimljivijih zemalja današnjice.

Published in Daleke destinacije

Iran će vas osvojiti prilikom prvog kontakta sa narodom. Srdačni, gostoprimljivi, obrazovani i kulturni, Iranci će učiniti da zaboravite sve predrasude o ovoj zemlji. Sjaj i bogatstvo Irana ogledaju se u kulturnom nasleđu, prirodnim lepotama, persijskoj arhitekturi, umetnosti, muzici, gastronomiji…

Published in Daleke destinacije

Sejšeli

11 Sep 2019

Sejšelski arhipelag ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija. Podjednako atraktivno je ronjenje koralnim grebenima, koji su zaštićeni kao nacionalno blago.

Published in Daleke destinacije
Page 1 of 2

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja