Amsterdam - FEBRUAR 2020

 

AMSTERDAM 

 

6 dana – AVIONOM IZ 

SOFIJE / BEOGRADA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

07.02. - 1.dan SOFIJA / AMSTERDAM

Polazak iz Niša organizovanim transferom do Sofije. Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Predvidjeno vreme leta u 22:15 h. Po sletanju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

08.02. - 2. dan AMSTERDAM

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno pešačka tura sa vodičem na srpskom jeziku. Po završetku slobodno popodne ili fakultativno, plovidba brodom kanalima Amsterdama. Saznaćemo sve o istoriji i ”Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenađeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Noćenje.

09.02. - 3. dan AMSTERDAM / ROTERDAM

Slobodno vreme za istraživanje grada ili odlazak na fakultativni izlet ”Velika holandska tura”. Vozimo se do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, moderne arhitekture… Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Put nastavljamo ka Hagu, rezidencijalnom gradu kraljevske porodice, gde ćemo uživati u pogledu na jezero Hofvijver, nadomak Binenhofa Binnenhof je kompleks objekata izgrađenih oko nekadasnje lovačke kuće to jest srednjevekovnog zamka koji je danas poznat kao Ridderzaal (Dvorane vitezova). Binenhof je centralno mesto holandske vlade. Ceo kompleks odiše dugom holandskom proslošću i tradicijom. Za kraj, uživamo u šetnji plažama Ševeningena, najpoznatijeg kupališta Severnog mora. Slobodno vreme do povratka za Amsterdam. Po dolasku u Amsterdam, slobodno vreme. Preporučujemo posetu Rembrandt pleina, trga na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Noćenje.

10.02. - 4 dan AMSTERDAM / ZAANSE SCHANS

Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U popodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Noćenje.

11.02.- 5 dan AMSTERDAM

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih  amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova.  Noćenje.

19.02. - 6.dan AMSTERDAM/SOFIJA

Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska transfera  na aerodrom. Predvidjeno vreme leta u 17:00 h. Po sletanju organizovan transfer do Niša. Kraj programa.

 

Termin putovanja

Hotel

Početna cena

07.02. /11.02.2020.

Hotel 3*

489 €


Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Povratni avionski prevoz na relaciji Sofija / Amsterdam / Beograd (uključen ručni prtljag do 10kg)

- Smeštaj u Amsterdamu u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (hotel u širem centru grada)

- Uračunati svi transferi po programu

- Troškove organizacije putovanja

- Usluge pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 - Medjunarodno zdravstveno osiguranje PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

 - Gradsku komunalnu taksu za Amsterdam i okolinu plaća se na recepciji hotela

 - Fakultativni izleti – Pešačka tura Amsterdam 17 eura, Amsterdam / Roterdam 65 eura, Zaanse Chans 50 eura, Plovidba kanalima 20 eur - Minimalan broj za fakultativne izlete je 20 prijavljenih. Ukoliko je manji broj prijavljenih cene fakultativnih izleta su sklone promeni.

 

USLOVI PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pred polazak
  • 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo čekovima gradjana bez uvećanja na 5 mesečnih rata zaključno do 01.04.2020.

NAPOMENA:

Program rađen na bazi minimum 20 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promenama

U slučaju  otkaza aranžmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija. Napominjemo da u slučaju otkaza aviokompanije zadržavaju visok procenat iznosa avio karte. U slučaju otkaza od strane putnika, na devizni deo primenjuju se Opšti uslovi organizatora, T.A. Aeroturs.

OPŠTE NAPOMENE:

• Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Holandiji, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
• Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Holandiju.
• Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
• preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.
• Molimo proverite da li Vaš prtljag je u granicama dozvoljneih dimenzija. Za veći prtljag, ćete morati da izvršite doplatu na aerodromu ukoliko prilikom prijave za let se utvrdi da je Vaš prtljag većih dimenzija od dozvoljneog.
• Obavezno proveriti u agenciji informacije o dozvoljneom prtljagu na letu (težine, dimenzije torbe, dozvoljna sadržina)

Organizator putovanja TA Aero Turs, licenca kat. OTP br.45 od 2013. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Aero Turs sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

Organizator putovanja Aero Turs Niš – OTP Licenca 45/2013

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovi putovanja