SOFIJA - ŠOPING

 

 

Šoping natenane

 


Balet, Opera, Musical &

 

 

Ramada Spa ****

 

 

 

Prvi dan:

Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim satima. Putovanje autoputem ka Nišu. Okupljanje grupe na parkingu ispred Hipermarketa Roda u Nišu. Vožnja do Sofije, preko Gradine, sa usputnom pauzom radi odmora.

Po dolasku u Sofiju, odlazak do hotela „Ramada“ **** koji se nalazi na samo 5 minuta od centra grada.

Smeštaj u hotel. Fakultativno organizovana šetnja užim centrom grada: crkva Sv. Nedelje, Ruska crkva, Hram Aleksandra Nevskog, spomenik i crkva Sv. Sofije, zgrada Vlade Republike Bugarske, Predsedništva... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju.

Slobodno vreme za SPA u hotelu Ramada ****. 

Okupljanje grupe u hotelu oko 18 časova. Organizovani odlazak do Nacionalne opere i prisustvovanje izvođenju mjuzikla, opere ili baleta od 19 časova – lokalno vreme.  

Po završetku programa u Operi, individualni povratak u hotel / fakultativno slobodno vreme u centru. Noćenje.  

 

Drugi dan:

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do shoping mall-a Paradise Center. Slobodno vreme za kupovinu. Fakultativno vreme: Ukoliko želite u vremenu nakon doručka do popodnevnog polaska iz Sofije možete u sopstvenoj režiji otići do bilo kog drugog tržnog centra ili provesti vreme na drugom mestu sve do polaska autobusa za Srbiju kada ste u obavezi da dođete na mesto okupljanja grupe ispred “Paradise Center” shoping mall-a.

Okupljanje grupe u popodnevnim satima i polazak za Niš.

Povratak u Niš u kasnim večernjim satima. Nastavak puta ka Beogradu. Kraj programa.

 

Cena aranžmana iz Niša: 39€ po osobi

Cena aranžmana iz Beograda: 59€ po osobi

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke

 

Cena aranžmana obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
  • smeštaj u hotelu „Ramada“ **** u standard sobama na bazi jednog noćenja sa doručkom - obilazak Sofije u pratnji vodiča
  • vođstvo puta

 

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • individualne troškove
  • ulaznicu za balet – od 9€ do 24€
  • međunarodno putno osiguranje

 

Doplata za jednokrevetnu standard sobu iznosi: 20€ po osobi

 

Popusti za decu:

  • Deca 0,00 do 5,99 godina plaćaju 50% od cene aranžmana

 

Doplate za polaske iz drugih gradova:

 

  • doplata za polazak iz Leskovca 7€
  • doplata z apolazak iz Bora i Zaječara 10€

 

Informacije o hotelu:

Hotel Ramada je hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi na 200 m od Lavljeg mosta u Sofiji, i na samo 5 minuta šetnje od centra grada gde se nalaze brojne kulturne i istorijske znamenitosti Sofije, kafići, restorani I prodavnice.

Sobe su prostrane, moderno  opremljene i poseduju klimu, mini bar, TV Sat, wi-fi internet.  Smeštaj se vrši u standard sobama. Hotel poseduje još Superior i De luxe sobe.

 

RASPORED IZVOĐENJA PREDSTAVA:

 

17.11./18.11.2018. – PREMIJERNO IZVOĐENJE OPERE SIMON BOCCANEGRA BY GIUSSEPE VERDI

Informacije o operi Simone Boccanegra by Giussepe Verdi:

Opera je napisana 1857. godine, sastoji se od tri čina. Prvi put je izvedena 03.12.1857. godine u Veneciji.

Trg u Đenovi, pred Fieskovom palatom, ambiciozni Paolo Albiani I Pjetro, vođa narodne stranke, odlučuju da iskoriste svoj uticaj I dovedu heroja Simona Bokanegru izabranog od naroda kao Dužda. Boanegra je iznenađen, ali se nada ako bude držao tu funkciju, moći će ponovo da se susretne sa svojom voljenom Marijom. Njen aristokratski otac je drži daleko od njega jer ne želi da je uda za građanina. Fiesko je spreman da se pomiri s njim ako mu da ćerku koju je Marija rodila sa Bokanegrom, I dozvoli mu da je sam odgaju, a koja je misteriozno nestala pre nekog vremena….

 

Cena ulaznice je 9€.

 

24.11./25.11.2018. – BALET LABUDOVO JEZERO

Informacije o baletu Labudovo Jezero by Petar Iljič Čajkovski:

Najpoznatiji balet na svetu u četiri čina, za koji je muziku napisao Petar Iljič Čajkovski između 1875. I 1876. Godine. Prvo izvođenje balet je imao 4. marta 1877. u moskovskom Boljšoj teatru. U prvom činu kraljica saopštava svom sinu princu Zigfridu, da će sutra na balu morati da izabere sebi nevestu među devojkama koje su pozvane. Zigfrid se rastužio – ne želi da se rastane od bezbrižnog života, a u isto vreme mašta o tome kakva bi trebalo da bude devojka koju bi mogao da zavoli.

Priče prijatelja ne interesuju Zigfrida, jedino jato labudova koje plovi po jezeru privlači njegovu pažnju, naročito predivni beli labud, koji se iznenada pretvara u devojku. Odeta mu otkriva svoju tajnu, a između njih se rađa ljubav koja treba da poništi snagu magije. Međutim, od srećnog kraja deli ih mnogo prepreka jer iako je dao reč Odeti da će joj pomoći da sa sebe skine zle čini, postaje žrtva čarobnjakove obmane.

 

Cena ulaznice je 9€.

 

01.12./02.12.2018.  – OPERA KARMEN BY GEORGES BIZET

Informacije o operi Carmen by Georges Bizet:

Opera u 4 čina, francuskog kompozitora Žorž Bizea . Bazirana je na istoimenoj noveli, koju je napisao Prosper Merime. Libreto su napisali H. Meijak i L. Alevi. Premijerno je izvedena 03. marta 1875. godine u Parizu. 

Priču o Karmen je književniku Prosperu Merimeu ispričao izvesni Don Hoze, jednog jutra pre nego što će biti pogubljen bog ubistva svoje ljubljene ciganke. Da do ovog susreta nije došlo, svet bi bio uskraćen za jednu od najslavnijih francuskih opera svih vremena.

 

Cena ulaznice je 9€.

Napomena: 

Ulaznice za predstave podrazumevaju sedišta u sredini drugog ili trećeg balkona (zavisno od trenutne raspoloživosti). Ukoliko putnik želi neko određeno mesto (prvi balkon ili parter) može odabrati sedište, pri čemu će se naplatiti cena tog sedišta prema važećem cenovniku Opere – cene karata variraju od 9 € do 24 €. Ovakav zahtev neophodno je izneti prilikom rezervacije aranžmana, kako bi se na vreme uradila rezervacija željenog sedišta u Operi.

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke UniCredit Bank, za efektivu, na dan uplate. 40% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 15.12.2018. godineAranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.MAESTRO TRAVEL – YUTA STANDARD. Turistička agencija Maestro Travel d.o.o. Licenca OTP 4/2015 od 02.02.2015

 

 

ZA REALIZACIJU PROGRAMA MINIMUM 40 PUTNIKA

 

AGENCIJA AEROTURS

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja