BANSKO - DAN ZALJUBLJENIH

 

 BANSKO 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

1.dan 14.02.2019. 

Polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u ranim jutarnjim satima. Noćna vožnja uz usputnu pauzu u restoranu Happy star, prelazak državne granice sa Republikom Bugarskom, nastavak puta preko Sofije  prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel, slobodno popodne. VečeraNoćenje.

2.dan 15.02.2019.  Doručak. 


Gostima je na raspolaganju korišćenje spa centra, zatvorenog bazena, saune wellness centra, turskog kupatila. VečeraNoćenje.

3.dan 16.02.2019. Doručak. 


Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping, zimske sportive, šetnju starim gradom…VečeraNoćenje

4.dan 17.02.2019.


 Doručak
, odjava iz hotela. Polazak prema Sofiji gde je predviđeno zadržavanje grupe u TC Serdica, pauza za šoping i osveženje oko 3 sata. Polazak za Niš  planiraniran je za 18h po lokalnom
vremenu.

 

 

hotel

1/2

apartman

Treća i četvrta osoba

Evergreen

119

99

Polaris INN

109€

99€

Mountain Paradise 3*

129€

109€

Sunrise 4*

139€

119€

 

 

 

 

 

 

 

 


*cene su izražene po osobi

 

Aranžman obuhvata:

-Prevoz udobnim turističkim autobusom ili minibusom,

-Smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 polupansiona na principu švedskog stola,

-Korišćenje Wellnes i Spa centra,

-Obilazak tržnog centra Serdica

Aranžman ne obuhvata:

-Boravišnu taksu, koja iznosi 3€ za sve vreme boravka. Plaća se u agenciji prilikom uplate aranžmana

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

-Individualne troškove putnika,

-Doplata za polazak iz Leskovca,Prokuplja,Aleksinca

5€ po osobi – minimum 4 putnika.


Način plaćanja


učešće 30%, ostatak do polaska ili na 3 rate bez kamate.
*Umanjenje za sopstveni prevoz je 10€ po osobi.

Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% na cenu dvokretenog apartmana

(spavaju na pomoćnom ležaju u dnevnoj sobi i imaju sedište u autobusu)

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.

 

Opis smeštaja: Apart-hotel Evergreen se nalazi na 300 metara od prve stanice gondole u Banskom i nudi besplatan zatvoreni bazen i dobro opremljen wellnes centar sa raznovrsnim izborom tretmana i masaža. Na raspolaganju su i tretmani za lice i telo. Besplatan kablovski internet je dostupan u svim smeštajnim jedinicama. Privatni parking u okviru objekta se može besplatno koristiti.Sve smeštajne jedinice sadrže dnevni boravak, sofu i TV sa kablovskim kanalima. Svaka jedinica takođe obuhvata dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim priborom za higijenu. Na raspolaganju je i balkon. U hotelskom restoranu koji prima oko 80 gostiju možete da uživate u tradicionalnim bugarskim i lokalnim specijalitetima.

Hotel Polaris INN se nalazi na 100m od hotela  Evergreen. U ponudi su apartmani koji imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem I dnevnu sobu u kojoj je sofa na razvlačenje i kompletno opremljenu kuhinju. Hotel ima zatvoreni bazen,Spa I Wellnes centar, restoran.
MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA. Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS  licenca OTP 585/2010

 

 

 

AGENCIJA AEROTURS

Garancija putovanja

Opšti uslovi putovanja

TA Aero Turs Niš

Opšti uslovI putovanja